Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Melyik 5.1 házimozi erősítőt...

Melyik 5.1 házimozi erősítőt válasszam?

Figyelt kérdés
Jelenleg egy 5.1 hazimozi erositot keresek a hangfalaimhoz, ez a felallas hangfalak teren: FRONT: 2db, 6ohm, Panasonic SB-AK28A, REAR: 2db 4ohm Philips CS9000R, CENTER: 1db 4ohm CS9000, SUB: 1db Mac Audio Edition BS30 (termeszetesen kulon erositorol hajtva) na es amilyen erositok kozul valaszthatok: "Yamaha RX-V361", "Pioneer VSX-916-S", "Yamaha RX-V359", "Pioneer VSX-819H-K", "Yamaha HTR-6030", nekem annyi a fontos, hogy filmezes kozben legyen 5.1, lehessen allitani minden hangcsatornanak kulon-kulon a hangerejet es ha zenet akarok hallhatni hangosan, akkor ne fustoljon el

máj. 6. 22:28
A kérdező szavazást indított:
Yamaha RX-V361
Pioneer VSX-916-S
Yamaha RX-V359
Pioneer VSX-819H-K
Yamaha HTR-6030
6 szavazat
 1/2 anonim ***** válasza:
53%

Minőségi zenehallgatáshoz szinte kizárólag 2.0 rendszert használ aki igényes. Ez a sokcsatornás rendszer kiment a divatból. Még tudsz venni ilyesmit, de a kérdés: megéri-e. A rá költött pénzből egy kiváló 2.0 rendszered lehet.

Panasonic, Philips sose volt nagy hangfal gyártó.

Javaslom, szabadulj meg minden meglévő részegységtől szerezz be normális hangfalat : pl: Polk, Dali, Heco egész normális áron kapható.

Denon, Marantz erősítőket tudom javasolni.

máj. 7. 20:58
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod, de nem ez volt a kérdésem. Jelenleg még nem engedhetem meg magamnak a prémiumabb rendszereket, ezért a felsorolt erősítők közül szeretnék választani.
máj. 7. 21:32

További kérdések:

Van rá esély hogy megtaláljam az e-olvasómat ?

Pár hónapja vettem egy kindle e-olvasót/e-book-ot és nem találom most és van egy olyan érzésem hogy ellopták mivel nem ez az egyetlen tárgy ami eltűnt. Az amazon fiókon keresztül már jelentettem hogy lopott így figyelik elméletileg hogy kapcsolódik e valami...

Milyen okosotthon-eszközökkel lehet a legegyszerűbben automatizálni a hűtést-fűtést, ha a családtagok össze-vissza járnak haza?

Jó lenne valami olyan megoldás, amit a telefonomról is látok és ha elfelejtjük lekapcsolni, ha elmegyünk.

Miért hibásodott meg?

Vettem újan egy Samsung 870 EVO 2TB-os ssd-t. Be is állítottam mindent ahogy kell, viszont nem használtam egyáltalán, üresen állt. Szerettem volna egy nagyobb játékot így pár hónap után rápakolni, hagytam is hajnalig a gépet, aztán reggel láttam hogy “error”-t dobott....

Eltünt egy csomó videó a winchesteremről amikor egy parancskóddal áthelyeztettem őket. Vissza tudom valahogy szerezni?

Kb 30-40 mappából akartam kiszedni a videókat egy nagy közös mappába. De a 90%-a eltűnt. Ami majdnem 10000 videót jelent és kb 15 éve gyüjtögetem őket. Tud valaki segiteni?

Milyen oszlopos fúrót válasszak?

Nagyjából 100-150 ezer forintom lenne rá. A scheppa dp18-19 gépeket nézegetem, nem mindennap használnám de szeretném ha megbízható lenne. Elsősorban lakatosmunkákhoz használnám. Valakinek tapasztalat akár ezekkel, akár más gépekkel?:)

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!