Tablet vagy Ipad?

válasza:Az iPad is tablet. Amit akartál kérdezni, az az, hogy androidos tabletet vegyél, vagy iPad-et.
Szerintem alapvetően mindegy, bár én az iPad-et javasolnám, ismerősök tapasztalatai alapján.
Személy szerint kicsi notebookot használtam egyetemen, nekem oda a tablet nem jött be.

válasza:

válasza:

válasza:Én orvosira járok, leírom az én tapasztalataimat.
Nálunk a csoportban szinte mindenkinek ipadje van, 1-2 androidos arcról tudok, nekik nehezebb dolguk van pl. olyan helyzetekben amikor csak átdobáljuk egymásnak a fájlokat airdropon, mert nekik külön még külön kell elküldeni mondjuk google driveon keresztül. Szerintem ez is szempont.
A mi csoportunkban az ipad 9 és az ipad 10 a legnpszerűbb, hirtelen nem is jut eszembe olyan, akinek nem ezek közül lenne az ipadje.
Ingyenes jegyzetelős alkalmazások tekintetében annyira nem áll jól szeintem az ipad, egy ismerősöm van aki kitartóan ragaszkodik a collanote ingyenes verziójához, mindenki más fizet vagy pont a collanotért, vagy a notabilityért de a legtöbben goodnotesért. Az androidos ismerősöm azt hiszem a samsung saját jegyzetelős alkalmazását használja, ami ingyenes.
Az ipad minit én nem ajánlom, eddig egy embert láttam akinek olyanja volt, nagyon kényelmetlennek nézett ki olyan kicsire jegyzetelni.
#4 válaszát megerősítem:
Ipad (air)+toll(pencil pro)+goodnotes alkalmazás (fizetős, évi 4e ft kb)
Kapcsolódó kérdések:
Olyan tabletet keresek egyetemi jegyzetelésre és PDF‑ek szerkesztésére, amit egy kezdő egyetemista megfizethet (kb. ~50 000 Ft környékén). Fontos, hogy támogassa az okoscéruzát / stylus‑t, vagy legyen lehetőség hozzá csatlakoztatni (akár külön vásárolható...
Kb 1 év után végre sikerült bekapcsolnom a tabletet, de a kódot nem tudom hozzá, így már 8 órára lezárt a tablet. Vissza akarom állítani de akárhogy nyomkodom a hangerő meg a bekapcsoló gombokat sehogy sem sikerül. Hogyan tudnám megcsinálni? Szervizbe kellene vinnem és ott megcsinálják?
Tablettel össze lehet kötni egy gitárt, hogy ne vezéreljük túl a kbtus900 zenegépet?
Amit használna rajta: - Facebook - YouTube - Gmail - Google Chrome - TikTok Plusz Android fusson rajta, a kijelzőmérete lehetőleg minél nagyobb, az ára meg lehetőleg minél alacsonyabb legyen. (Nem kell sokat tudjon, de ne egy kínai sz.r legyen, ami 2 év...
Édesanyámnak keresek középkategóriás tabletet a szokásos dolgokra: kis böngészés, Messenger, Netflix, YouTube. Legtöbbször tableten filmezik, szóval nem ártana egy jó kijelző.. Ill. unoka tele szokta pakolni mindenféle idétlen játékkal, úgyhogy memóriából is jobb...
Böngészés, videónézés, facebookozás, Word dokumentumok készítése. Nagyjából ezekre használnám
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!