Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » 2026 Kukirin A1 megy alattam...

2026 Kukirin A1 megy alattam 45km/órával?

Figyelt kérdés
Kb 117kg vagyok, azt írta a gemini hogy alattam maximum 37 el fog menni.

júl. 4. 17:58
 1/4 anonim ***** válasza:
87%
aztán majd fellök a nyúl! megnéznélek mekkorát esel!
júl. 4. 19:07
 2/4 A kérdező kommentje:

Minek kell ide írnod?

ez nem társalgó oldal, kérdeseket teszünk fel és arra kell választ adni.

Moderátorok igazán ki szűrhetnék ezeket..

júl. 4. 21:32
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Bizony, a f4szul ugró nyulakkal vigyázni kell!

Kérdező... nem tudjuk ezt neked pontosan megmondani. Le kellene tesztelni több körben hogy mit bír az a kuki roller. De nagyjából borítékolható hogy a 800W-os verzió sem elég arra hogy 120 kg-t tartósan 45kmh-val vigyen.

Nem beszélve arról hogy ezeknek az alap, alsó kategóriás rollereknek a terhelhetősége max 120kg. Vagyis gyakorlatilag teljesen a terhelhetősége határán használnád. Biztos hogy hamar tönkremegy.

A 45-öt ha el is éred vele, akkor az úgy fog történni hogy 30-ig felgyorsul és onnan meg még 5 perc amig eléri a 45-öt teljesen sík úton, hátszélben. Szembeszélben, emelkedőn jó ha a 30 tartósan megvan egy ekkora rollerrel.

Ha folyamatosan nyélgázon használod akkor hamar ki fogod nyírni a gépet.

Nagy terheléshez nagy terhelhetőségű roller kell.

Egy 2x1000W-os rollert javasolnék minimum. Abból is olyant aminek nem csak a motorjai, de a váza is nagyobb terhelésre méretezettek. Gyárilag tudja a 150, vagy 180kg terhelést.

júl. 4. 21:47
 4/4 A kérdező kommentje:
Kukirin g2 mastert vettem, ez 2x 1000w, tudja alattam a 60-at is könnyen.
júl. 9. 16:52

Kapcsolódó kérdések:

Vásárolt már valaki Allegro-ról Kukirin rollert?

Mik a tapasztalatok, megbízható mármint az Allegro? Jóval olcsóbban vannak ott, mint máshol.

Van ilyen akkumulátoros pumpám, hogyan is tölti fel a gumit? több lenn

Szóval vettem egy Bosch Easypump-t, amit a rolleremhez fogok használni. A rollerem kerekének ideális nyomása 350 kpa/50 psi, ha ezt beállítom a Bosch-on, akkor ennyit ad hozzá? Mármint nem tök üres most sem a rollerem kereke (Kukirin G4), mondjuk van benne 35 psi...

Kukirin G2 vezetéséhez kell jogsi?

Sziasztok! Nem rég kb 1 hete vettünk egy Kukirin g2 elektromos rollert. Felmerült bennem az a kérdés, hogy kell-e jogsi ahhoz hogy vezethessem-e a rollert? Az egész család használja a rollert. Fontos megjegyezni, hogy még 18 év alatti vagyok szóval nincs autó...

Milyen rollert vegyek - Kaabo Mantis vagy Kugoo Kirin (Kukirin)? több lenn

A Kukirin jobb áron van, viszont hallottam panaszokat rá, hogy nem annyira minőségi, a Mantis-ról nem hallani ilyet, viszont az drágább... Bevallom, nekem a hallottak, látottak alapján a Mantis tetszik jobban, de a pénztárcám inkább a Kukirint lájkolja...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!