Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » A Lidl ös livarno időjárás...

A Lidl ös livarno időjárás állomást be tudtátok állitani? Működik?

Figyelt kérdés

IAN 486125_2507 Ez 2026 julius.

A külteri egységet behoztam, hogy lassam az össze szinkronizálást. Akkor vettem észre hogy a beltéri és a külteri hömerséklet nem egyezik. Több mint 2 fok az eltérés a 2 készüleken. Kinek van előttem tapasztalata?

júl. 6. 18:33
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem egy meteorológiai pontosságú készülék, ennyi hiba még belefér. De az is lehet, hogy egy szomszéd kültérijének a jelét fogod.
júl. 6. 19:13
 2/3 anonim ***** válasza:

Egy ~10 évvel ezelőtti változatról tudok nyilatkozni:

Egy régebbi változatán úgy működik, hogy a kültéri egységnek az elemtartójában van egy 3-állású kapcsoló, hogy melyik csatornán küldje a jelet.

A beltéri egységet ugyanarra a csatornára (out CH1, 2, 3) kell kapcsolni.

Összehangoláskor először a kültéribe kell beletenni az elemet, de!

De még előtte nem árt csak a beltéri részét beüzemelni és végigpróbálgatni a kültéri egységéhez tartozó csatornákat, mert könnyen lehet, hogy a szomszédnak is van egy ilyen készüléke, ami a te készüléked beltéri egységére is elküldi az ottani hőmérséklet/páratartalom adatokat.

Szóval ha látod a beltéri egységen (kb. fél perc elteltével), hogy például a "CH1 és a CH3" beállításnál jelez ki hőmérsékletet anélkül, hogy a kültérit bekapcsoltad volna, akkor neked a CH2-re kell majd kapcsolni mind a kültéri és a beltéri részét is.

Ha megvan a szabad csatorna valamelyike, akkor ki kell venni az elemet a beltériből, és előbb a kültéri egységbe tenni elemeket, majd azután a beltéribe.

Megjegyzés:

Nincs most előttem sem ez, sem a használati útmutatója, de úgy emlékszem, hogyha nincs kiválasztva csatorna a beltéri egységén, akkor kb. 15 másodpercenként vált egyikről a másikra. Szóval, ha hirtelen ugrik egyet a kültéri hőmérséklet értéke a beltéri egységen, akkor az azért lesz.

júl. 6. 20:34
 3/3 bana12543 válasza:

en is csak egy regebbi keszulekrol tudok nyilatkozni.a bal felso sarokban van belteri egyseg homerseklete,a jobb felsoben a kulteri eredmeny.

na most az nem vilagos elottem,hogy ez a ketto eredmenye nem egyezik?

mert ha igen,ezek nem egy csucs kategoriak,van elteres a ketto kozott. en anno kettot vettem,igy lett ket kulteri egysegem.szepen korbe rotalodik a ket adat.egyik a kertben a foliaban van,a masik az udvarban.amugy nyaron mivel bakelitbol van,nyaron gyakran akar 3 fokkal is tobbet mutat

bocs,hogy ekezetek nelkul irok,de kozben focit nezek

júl. 6. 21:22

Kapcsolódó kérdések:

Sencor SWS 10500 wifi időjárás állomás wslink nevezetű applikációja valamiért nem ismeri a készülék wifi jelét?

Rá csatlakozik de felkiáltójelezi ezáltal nem lehet a készüléket kalibrálni. Járt valaki így ilyen készülékkel vags hasonlóval? Mi a tehendő?

Sencor idöjárás állomáshoz, hogy lehet csatlakoztatni a kültéri érzékelőt?

Elemet cseréltem, és azóta nem érzékeli. Model: sws51b

Mitől lehet , hogy a wifis somogyis időjárás állomás 2 órával kevesebbet mutat, és eltűnt az időjárás funkció róla?

Tegnap mèg hibátlanul működött . WifiClock alkalmazással működik illetve nem működik .

Időjárás állomás rosszul jelez,Mi a probléma?

Van egy hónapja vásárolt Sencor SWS 9898 Wifis időjárás állomáson ami a weathercloudra osztja WiFin keresztül az adatokat és azt írja hogy derült napos idő van amikor egyértelműen esik az eső.Egyszer már reseteltem akkor jól írta hogy esik és a csapadékmennyiséget is...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!