Milyen egér jó a macbook air m5-höz?

válasza:A Logitech hivatalos magyar oldalán tudsz szűrni platform szerint:
illetve az egyes termékeknél - például az MX Anywhere 3S-nél ( [link] ) - a "Termékjellemzők és kompatibilitás" résznél vannak kompatibilitási megjegyzések:
"Bluetooth Low Energy technológia szükséges hozzá Intel® Evo™ laptopokhoz tervezve Windows® 10, 11 vagy újabb macOS 10.15 vagy újabb Linux® ChromeOS™ iPadOS 14 vagy újabb Android™ 8.0 vagy újabb
Kompatibilis a Logi Bolt USB-vevőegységgel (nem tartozék) "
A Logi Bolt USB-vevőegységnél ( [link] ) pedig:
"Követelmények: Elérhető USB A vagy C típusú port
Kompatibilitás: Windows® 10, 11 vagy újabb, macOS 10.14 vagy újabb, Linux, ChromeOS"
A Macbook Air M5-ben ( [link] ) pedig van USB-C port:
"Két Thunderbolt 4 (USB‑C) port a következő funkciókkal:
- Töltés
- DisplayPort
- Thunderbolt 4 (akár 40 Gb/s)
- USB 4 (akár 40 Gb/s)"

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Jól lehet e használni irodai munkához? Sokat használnám rajta a "jobb gomb" funkciót és a görgetést is: ezeket jól lehet?
Magic Mouse 3 egerem van. Már jó néhány egérpadot vettem, de valahogy nem akar olyan sima lenni a működése, mint a korábbi, Windowsos notebookomnál. Jelenleg egy alumínium Satechivel használom, a sercegés nem zavar, de nem tökéletes, elég nehéz vele a pontos pozíciókat...
Vagy a Logitech G703 LIGHTSPEED?
Mac kompatibilis VEZETÉK NÉLKÜLI egeret szeretnék venni, ami tervezéshez jó CAD vagy Inventor. Max 10ezer Ft-ban gondolkoztam. Nem vagyok tisztába, hogy mit kell nézni egy egérnél csak annyit tudok eldönteni, hogy a kezemben kényelmes vagy nem. Sokszor használtam már...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!