Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Hogyan lehetne úgy használni...

Hogyan lehetne úgy használni klímát hogy az államnak is és nekem is jó legyen . Pl: ha előhűtöm a szobát nap közben túlhűtöm 2 fokkal, majd 17:00 után visszarakom elviselhető fokra akkor ez kisebb csúcsidejű fogyasztás? Hány órától érdemes előhűteni?

Figyelt kérdés
aug. 5. 15:25
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

A folyamatos klímajáratás jobb, de akkor is jobb, ha igazából nem vagy otthon csak délután?

Szóval igazából a kérdést úgy is fel lehet tenni, ha mondjuk 7:00-tól bekapcsolom 17:00-ig csak azért, hogy hidegen tartsa 25 fokra, majd feljebb rakom 27 fokra még 22:00-ig, akkor többet fogyaszt, mintha mondjuk eleve 17:00 után 27 fokra raknám, de közben meg 32 fokra melegedett..?

Amúgy szerintem is foglalkoznak a cégek vele, ők meg különösen, ott máshogy működnek az áramos dolgok és többet fizettek az áramért, mint mi otthon, szóval biztos figyelnek rá, de nem mindegy hány embert és berendezést kell hűteni egy térben.

A fesztiválokon is nem mindegy, hogy hány ember vesz részt, arra kell elosztani.

Amúgy a rezsicsökkentéssel is ez volt az egyik gondom, aki egyedül volt egy lakásban többet fogyaszthatott, mint egy család egy főre vetítve.

#3-as Nem bízom én abban, jön a következő hőhullám.., talán nem lesz olyan durva, de ki tudja..

aug. 6. 08:56
 12/12 anonim ***** válasza:
62%
11 Ha csak a fogyasztast nezed, akkor a folyamatos klimajaratas tobbe kerul, ez nem kerdes.
aug. 6. 09:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Milyen játékok mennének ezen az erősnek nem mondható de még elviselhető gépen?

: 1Gb ram Nvidia GeForce 5200 128mb Pentium 4 3. 06Ghz. Direct X 9. 0c DDR 1-es a gép

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!