Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Pendrive iPad és PC között?

Pendrive iPad és PC között?

Figyelt kérdés

USB-C -s pendrive ha fat-re van formázva akkor tényleg használható es felismeri a PC es az iPad is?

Mind a kettő eszközön van USB-C es találtam ilyen csatlakozós pendrive-ot

aug. 29. 19:56
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Igen, de lehet az exFat jobb választás.
aug. 29. 20:26
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
ExFatra formázd, akkor tuti működik.
aug. 29. 21:15
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
ExFat.
aug. 30. 00:09
 4/4 Morzsi007 ***** válasza:
USB-C esetén még adapter sem kell. Én egy hordozható 500 Gb-os SSD-t használok iphone-nal, ipad-del. Gyors a másolás és szépen működik. A Pro modelleknél gyorsabb a sebesség csak infóként. Van adapterem is USB-A aljzattal, így hagyományos pendrive-ok is műkődnek. Viszont memóriakártya olvasóba dugott micro SD-t már nem kezeli.
szept. 1. 08:31

Kapcsolódó kérdések:

Hogy lehet egy iPad 8.gen-re, egy pendrive-ot csatlakoztatni?

Valakinek van ilyen téren tapasztalata? Filmeket, és zenéket szeretnék főleg nézni az ipadomon, de pendrive-ról!

Tapasztalat abban, hogy iPad-pendrive-al összekötve?

Szeretnék venni egy átalakítót, ami iPad-ról USB mama, és elvileg összeköthető a két dolog, és még látja is a pendrive-on lévő fájlokat (pl filmeket, zenéket). Ez működik így? Valós dolog? Tapasztalat?

Ipad-en, amin csak lighting csatlakozó van, usb-s vinyóról hogyan tudok filmet nézni?

létezik átalakító? elég hozzá a feszkó? és csak pendrive-hoz elég? szoftver kell hozzá pluszban? bonyolult?

Iphonehoz, ipadhez lehet csatlakoztatni pendriveot?

Olvastam róla hogy van valami otg kábel. Ha bedugom a pendriveot abba akkor lehet dokumentumokat filmeket nézni az eszközön, közben pedig a pendriveon van?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!