Vannak olyan csomagautomaták, amihez lehet készpénzes fizetéssel átvenni a csomagot?
Figyelt kérdés
aug. 30. 00:53
2/11 anonim 

válasza:

válasza:Nem láttam még olyat. Esetleg csomagponton (benzinkút stb.) lehet ilyet.
3/11 anonim válasza:
Aligha hinném van ilyen. Maximum kártyás van a helyszínen, viszont azért extra díjat számolnak.
4/11 anonim 

válasza:

válasza:Nincs. Én postapontra (nem automatába!) szoktam kérni, ha kp-vel akarok fizetni, és felajánlja a postákat is.
6/11 anonim 

válasza:

válasza:Nincs. Ezek az automaták nincsenek erre felkészítve. Nem éri meg belerakni a készpénzes modulokat.
Csak olyan helyen tudod kp-ra átvenni ahol ember van, vagyis csomagponton. Posta, benzinkút, drogéria, újságos, stb.
7/11 anonim 

válasza:

válasza:Az egesz rendszer arra van epitve hogy ne kelljen felesleges papirokkal, keszpenzzel b*szakodni mert az draga, korulmenyes, kulon vedeni kell rablas ellen stb.
8/11 anonim 

válasza:

válasza:CSOMAGautomata. Nem KÉSZPÉNZautomata. Tetszik érteni a lényeget?
10/11 anonim 

válasza:

válasza:Mesélj, mit nem értek? Csomagok tárolására van kitalálva a cucc, nem készpénz tárolására. Így már érthető?!
Kapcsolódó kérdések:
Hol tudok indukcios tōltŏt házhozrendelni, ami készpénzes, és s20-hoz jo?
Ha s22-hōz is jo, nég jobb
Honnan tudok rendelni hăzhoz jo minősègű (mărkăs) mobilklimăt, ami fűt is?
Ha lehet, kèszpènzes
Hol lehet olcsóbban venni Budapesten 128GB-os pendrive-ot?
Személyesen és készpénzes fizetéssel... Hol van ilyen bolt? Mi a bolt neve? Mennyi az az "olcsóbban" ? A MediaMarkt-ban kicsit drágállom érte a több, mint 10.000Ft-ot :D
Csak online vásárláskor vonatkozik rám a 14 napos visszaviteli/csereidő?
Készpénzesnél nem? /edigital. /
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!