Xbox Series X-ről hogy tudok Tiktok-ra live streamelni?

válasza:

válasza:Én is kérdeztem.
Láthatóan fogalmad sincs a témáról.
A streameléshez kell az Obs (nem tudom, van e iphonéra) egy capture card és egy monitor, mert azon van hdmi rés (iphonén nem hinném, hogy lenne)
Eleve egy iphone túl gyenge lenne ahhoz, hogy 60fps-ben jó képminőségben streamelje a játékot, esetleg még a te fejedet és hangodat is. (Ez esetben kéne egy mikrofon és egymásik kamera, amiket szintén csatlakoztatni kéne az iphonéhoz.)
Kapcsolódó kérdések:
Rengeteg videót néztem külföldi oldalakon, és itt a nemzetközi gaming subredditen is, hogy kell-e takarítani a Series X-et és nagyon megosztóak a válaszok. Sokan azt mondják, hogy nem, mert annyi por nincs rajta, hogy megérje kockáztatni a szétszerelést, ami után...
Olyan kérdésem lenne, hogy elég régi a tv-m olyan 13 + éves, és most jutottam el odáig hogy bírnék venni egy xbox series x-et . Viszont olvasom mindenhol hogy 2.1 es Hdmi ultra speed kábellel müködik csak. A probléma csupán az, hogy az én tv-m az sima 2.0 hdmi-t...
PC mellé szeretném venni, mivel a legújabb játékok már nem futnak olyan jól. A PC setupomhoz csatlakoztatnám (monitor, egér, bill.) és arra lennék kíváncsi, hogy melyik éri meg jobban? (nem feltétlen csak maga a konzol érdekel, hanem a szolgáltatások is) Xboxon tudom...
Mivel indokolnád a választásod? Nagyon gondolkozom egy konzol vásárlásán, de nem tudok dönteni.
Elég erős lesz a 120fps-hez 1080p-be a Battlefield 5-hez?
Xbox series x tegnap minden hibátlanul működik ma meg a netflix hbo Disney + még a pendrive-os videok is stb. olyan mintha be lennének lassítva a hang is és a kép is. A játékok jól működnek.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!