Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Xbox Series X-ről hogy tudok...

Xbox Series X-ről hogy tudok Tiktok-ra live streamelni?

Figyelt kérdés
Azt olvastam, hogy kell hozzá egy bizonyos capture card. Bármilyen jó hozzá? iPadről, vagy iPhoneról (legújabb op.rendszer mindkettőn) menne a Tiktok.
aug. 30. 20:24
 1/3 anonim ***** válasza:
30%
Az iphonén van HDMI nyílás? Vagy ezt így hogy gondoltad?
aug. 30. 22:07
 2/3 A kérdező kommentje:
Nem gondoltad volt, hanem kérdés.
aug. 31. 01:12
 3/3 anonim ***** válasza:
60%

Én is kérdeztem.

Láthatóan fogalmad sincs a témáról.

A streameléshez kell az Obs (nem tudom, van e iphonéra) egy capture card és egy monitor, mert azon van hdmi rés (iphonén nem hinném, hogy lenne)

Eleve egy iphone túl gyenge lenne ahhoz, hogy 60fps-ben jó képminőségben streamelje a játékot, esetleg még a te fejedet és hangodat is. (Ez esetben kéne egy mikrofon és egymásik kamera, amiket szintén csatlakoztatni kéne az iphonéhoz.)

aug. 31. 07:38

Kapcsolódó kérdések:

XBOX SERIES X takarítás kell-e?

Rengeteg videót néztem külföldi oldalakon, és itt a nemzetközi gaming subredditen is, hogy kell-e takarítani a Series X-et és nagyon megosztóak a válaszok. Sokan azt mondják, hogy nem, mert annyi por nincs rajta, hogy megérje kockáztatni a szétszerelést, ami után...

Xbox series x ?

Olyan kérdésem lenne, hogy elég régi a tv-m olyan 13 + éves, és most jutottam el odáig hogy bírnék venni egy xbox series x-et . Viszont olvasom mindenhol hogy 2.1 es Hdmi ultra speed kábellel müködik csak. A probléma csupán az, hogy az én tv-m az sima 2.0 hdmi-t...

PS5 pro vagy XBOX Series X?

PC mellé szeretném venni, mivel a legújabb játékok már nem futnak olyan jól. A PC setupomhoz csatlakoztatnám (monitor, egér, bill.) és arra lennék kíváncsi, hogy melyik éri meg jobban? (nem feltétlen csak maga a konzol érdekel, hanem a szolgáltatások is) Xboxon tudom...

Play Station V vagy Xbox Series X te most melyiket vennéd?

Mivel indokolnád a választásod? Nagyon gondolkozom egy konzol vásárlásán, de nem tudok dönteni.

Az Xbox Series X a Battlefield 5-öt 1080p/120fps és 2160p/60fps-be viszi majd?

Elég erős lesz a 120fps-hez 1080p-be a Battlefield 5-hez?

Xbox series x ?

Xbox series x tegnap minden hibátlanul működik ma meg a netflix hbo Disney + még a pendrive-os videok is stb. olyan mintha be lennének lassítva a hang is és a kép is. A játékok jól működnek.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!