Egyetemre tablet?

Figyelt kérdés
milyen tabletet ajanlotok? illetve tudom h minden egyetem mas de a tobbseg tabletra kormol vagy fuzetbe? 5 evet kene kibirnia persze ha utana is meg mukodik az se hatrany:)

szept. 1. 21:48
 1/3 A kérdező kommentje:
meg az lemaradt h laptopom az van.
szept. 1. 21:50
 2/3 anonim ***** válasza:
90%
Minden nyáron felmerül itt ez a kérdés, szinte szó szerint. Érdemes rákeresni ezekre.
szept. 2. 08:05
 3/3 anonim ***** válasza:
65%
Jegyzetelni pont nem jó egy tablet. Ábrák lerajzolására igen. A laptop pont fordítva van, azzal gépelni egyszerű, de rajzolni nem. A kettő között van a füzet, abba egyszerűen lehet írni és rajzolni is. Szóval azt kell figyelembe venni, hogy mennyire kell ábrákat rajzolni. Matekra inkább egy füzetet javasolnék, full elméletre pedig laptopot.
szept. 2. 10:21

Kapcsolódó kérdések:

Melyik olcsó tablet megfelelő egyetemre?

Olyan tabletet keresek egyetemi jegyzetelésre és PDF‑ek szerkesztésére, amit egy kezdő egyetemista megfizethet (kb. ~50 000 Ft környékén). Fontos, hogy támogassa az okoscéruzát / stylus‑t, vagy legyen lehetőség hozzá csatlakoztatni (akár külön vásárolható...

Mennyire komoly teljesítményű tabletet vegyek egyetemre?

Tabletet szeretnék venni egyetemre, de nem tudom milyet. Mennyire kell, hogy komolyabb alkalmazások fussanak rajta, vagy elég egy egyszerűbb tablet és nem kell semmi extra? Van laptopom is, de mivel az nagyobb, nehezebb és jobban féltem szeretnék valami kisebbet is...

Ez a tablet jó lenne egyetemre jegyzeteléshez?

Szeptembertől kéne, laptopot nem akarok vinni mert nem vagyok valami gyors pötyögő, füzet meg rengeteg lenne. Szerintetek beruházni ilyenre jó lenne? Csak egyetemi célokra, jegyzetelésre, pdf-eket nézegetni meg ilyesmi.

Milyen tabletet vegyek egyetemre?

Sziasztok! Már egy ideje keresgélem milyen tabletet vegyek, de talán a bőség zavara miatt nem igazán tudok dönteni. Olyat keresek, ami a hátralévő egyetemi tanulmányaimat (3,5 év) biztosan végigkíséri és ár-érték arányban megfelelő. Alapvetően tanulásra...

Egyetemre elég a 64 gb-os ipad?

Jogon vagyok elsőéves,és eddig egy Lenovo tableten jegyzeteltem de az már eléggé lassú,meg már 5 éves lesz lassan. Az ipad 9.generációját néztem ki magamnak de nemtudom hogy a 64 gb elég vagy vegyem meg a 256 gb-osat. Igazából főleg tanulásra vennem, a pencillel...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!