Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Milyen mikrofon lenne jó...

Feka1997 kérdése:

Milyen mikrofon lenne jó otthoni karaokira éneklésre?

Figyelt kérdés
Lehetőleg valami olcsó max 7ezer és tiszta hangzást adó mikrofon kellene van sok de nem nagyon tudom hogy melyik ad tiszta hangzást.

#mikrofon #éneklésre
2014. máj. 8. 23:44
 1/2 anonim ***** válasza:

tyű hát most olyat kérdezel, amit kb képtelenség megválaszolni.

Igazából már a Shure-nak is van ilyen olcsó kategóriás verziója, és azért az mégis a mikrofonok mikrofonja, csak persze az egy nagyon leegyszerűsített típus. Viszont ha csak karaoke a cél, akkor sztem megfelel.

De így, hogy nem írtad, mibe szeretnéd kötni (keverő, közvetlen a dvd-s lejátszó mic bemenete, stb stb), így nagyon nehéz válaszolni, mert az Ohmot se ismerjük ugye.

Amit egyértelműen nem ajánlok ilyen árkategóriában, az a rádiós mic, mert látom én, hogy vaterán is már akár 2 ezerért is kapsz rádióst, de az egy vicc. Szal csakis vezetékesben gondolkodj, és még azt is hozzá teszem, hogy nem is olyan sokkal többért már egészen komolyat is kaphatsz (18-20 körül). Hidd el, ezeknek az olcsó típusoknak aztán majd később jössz rá a hátrányára, amikor használni akarod, aztán recseg, zúg, búg stb, és úgyis az lesz a vége, hogy megveszed a normálisat is :)

2014. máj. 9. 11:40
 2/2 A kérdező kommentje:
Értem köszönöm a válaszod:)
2014. máj. 10. 11:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!