Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Átraktam a gépem Win7-be, de...

Átraktam a gépem Win7-be, de egy perc után kifagy, mit tudok tenni?

Figyelt kérdés
Xp-ből átraktam 7 ultimate-be, ahányszor bekapcsolom kb. 1 percig bírja lefagyás nélkül, azóta rájöttem, hogy azért mert a gépem túl gyenge... Megvan az xp cd-je is, de nem tudom elindítani, mert ahányszor próbálom megnyitni kifagy. Tehetek vmit hogy visszakerüljön xp-be, vagy vista-ba? Vagy csak szakember tud segíteni, azt akarom, hogy csak legvégsőbb esetben legyen ez

2014. máj. 16. 15:53
 1/4 Tengor ***** válasza:

Hát szaki kellene hozzá bizony. Egyrészt nem tudom minek neked otthonra Ultimate...

Másrészt, ha gyenge a gép, akkor lassú az oprendszer és nem fagy le, tehát valami más lesz a hiba forrása.

Harmadrészt, oprendszert nem telepítünk úgy, hogy egy másik fut közben. Úgy kezdünk neki, hogy bootolunk a telepítőről.

2014. máj. 16. 15:59
 2/4 anonim ***** válasza:
Van egyáltalán 2 GB memória a gépeden? Ennyi kell a Windows7 -nek, otthonra bőven elég a Home Premium.
2014. máj. 17. 12:40
 3/4 anonim ***** válasza:
Mi a géped adatai ?
2014. máj. 20. 18:34
 4/4 anonim ***** válasza:
2014. máj. 21. 11:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!