Garancia nélkül használtam számítógép venni?
Figyelt kérdés
Mi éri meg jobban? Venni egy számítógépet újonnan egy gyengébbet vagy használtam egy erősebbet?
A használt számítógép mennyire megbízható mert eddig szürtem csak arra amin van garancia de amelyikeken incs azok mennyire megbizhatóak?
2016. jún. 30. 00:47
1/5 anonim válasza:
H*lye kérdés..honnan tudjuk!? Van olyan használt gép ami megbízható, meg olyan is ami nem. A fogalmazásod meg szörnyű!
2/5 szántóvető válasza:
a használt gépet illik kipróbálni.futtass rajta stressz tesztet úgy fél óráig.az maxra leterheli a procit,ramot,vga-t és kiderül ha van valami baja.de ha bírja akkor megveheted.mondjuk az jó lenne ha minőségi táp lenne benne.
ha újat veszel akkor vannak rád nézve kötelezettségek pl évente vissza kell vinni az üzletbe takarításra,ami macerás ha vidéken laksz(a pontos feltételekről érdeklődj vásárlás előtt,nehogy utólag szopás legyen.)
3/5 anonim válasza:
Használt gépet KIZÁRÓLAG megbízható boltban és legalább 3 hónap garanciával kell venni, kéz alatt semmiképpen. Garancia nélkül? És a történetesen lopott és orgazda leszel? Vagy komoly költséggel javítható, esetleg tele van vírussal?
5/5 anonim válasza:
Ha van is garancia nélküli számítógép használtan akkor egyáltalán nem éri meg. Mert ha elromlik akkor nem kapod vissza a pénzed, meg kitudja lehet hogy alapból rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!