Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Ebay-re tudtok olyan eladót...

Ebay-re tudtok olyan eladót aki biztos nem verne át?

Figyelt kérdés
Gondolok itt a tapasztaltabb emberekre akik már rendeltek az Ebay oldaláról.Nekem egy 3000-5000 DPI-s gamer egérre lenne szükségem illetve tartanék igényt. Márka igazából mindegy de azért a razer egér árfolyama felé nem nagyon akarok közeledni sőőt... De a lényeg minél olcsóbb legyen és tudása is megállja a helyét. Előre is köszönöm a válaszokat.

2016. jún. 30. 16:39
 1/8 anonim ***** válasza:
Minél olcsóbban hirdetik annál inkább gyanakodhatsz átverésre.
2016. jún. 30. 16:49
 2/8 anonim ***** válasza:

3000-4000 dpi-s egeret itthon is kapsz pár ezerért

de minek ennyi dpi? csak kiváncsiságból kérdezem. én mindig 600-1000 dpi-n használom max

2016. jún. 30. 16:56
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Meg kell nézni az értékeléseket. Akinek több tízeter, esetleg százezer értékelése van, és annak nagy része (értsd: 97-98%) pozitív, ott azért lehet sejteni, hogy megbízhetó az eladó.

Mindentől függetlenül kockázat mindig van, de azért az esetek többségében az értékelésekből jól lehet következtetni.

2016. jún. 30. 17:04
 4/8 A kérdező kommentje:
Megszoktam a nagyon érzékeny egeret. Ezt úgy képzeld el hogy 1 nap jó ha 2-3cm-ert mozdul az egerem. "Fps"
2016. jún. 30. 17:46
 5/8 A kérdező kommentje:
Tegyük fel kirakok ide egy linket akkor abból biztosra tudjátok nekem mondani hogy megbízható?
2016. jún. 30. 17:48
 6/8 anonim ***** válasza:

Nem. (Ha ebay akkor nem)

Ahogy írtam is, sokat lehet megtudni az értékelésekből de egy kis kockázat azért marad.

Már csak azért is, mert a postán is elveszhet. Volt egy ismerősömnek csomagja, ami kínából érkezett volna, ebay-en rendelte, és valahol eltűnt.

Na most ilyen helyzetben az eladóra vagy bízva. Neki szerencséje volt, mert az eladó mondta hogy semmi probléma, elküldi megint.

De ugyanígy mondhatja azt is, hogy sorry, ez benne van...rendeld meg megint.

Szóval erre mondom...

De végülis igen, meg lehet mondani, hogy megbízható e.

2016. jún. 30. 21:46
 7/8 anonim ***** válasza:
Az értékeléseiből kiderül, hogy ki a megbízható, nézd meg mindig. Kérd nyomkövetési számmal a csomagot, így nem fog elveszni a postán sem és mindig látod hol jár a cucc.
2016. jún. 30. 22:44
 8/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a kedves válaszadóknak!

Megfogadom a tanácsokat.

2016. júl. 1. 14:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!