Felakarnám telepíteni a Win 8.1-et de nem megy miert?
Figyelt kérdés
leszedtem egy iso fajlt a microsoft web oldaláról de nem lehet elinditani mielőtt dvd-re irtam volna meg akartam győződni rola hogy mukodik de ezt a hibauzentet irta:az eljárás belépési pontja cxxframehandler3 nem található a dll-ben (msvcrt.dll)
de azt irta egy angol oldal hogy azert nem megy mert xp vagy vista nem találja.
ez nem lenne baj ha bootoláskor jo lenne csak nem tudom.
A válaszokat előre is köszönöm :)
2016. júl. 3. 21:59
1/4 anonim válasza:
Hát szerintem alapból ott lesz a gond, hogy szerintem a microsoft oldaláról a teljes verzóis win 8.1-et nem tudod leszedni mivel nem ingyenes a rendszer. De ha megvan az iso azt ki írod a dvd és szerintem bootoláskor jó lesz. Bár ha elfogadsz egy tanácsot, ha már win8.1 et szeretnél akkor inkább a win10 et rakd fel. A kinézetük kb ugyan az csak a win10 gyorsabb. Én is azt használom és meg vagyok vele elégedve. + a win 10 még ingyenes is. :D
2/4 A kérdező kommentje:
Most fogom eloszor felrakni a win8.1 et de utana mindenkeppen kiprobalom amazt is
Koszi a valaszt
2016. júl. 4. 09:07
3/4 A kérdező kommentje:
Ráirtam dvd-re az iso-t de nem akar bootolni mit csináljak??
2016. júl. 4. 10:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!