Miért nem ad filmes érzést a kép?

válasza:Mai modern TV-kben már elég sok szoftveres képjavító funkció van.
Valakinek előny, jobb élményt ad, valakinek pedig kifejezetten rossz.
Ezek állíthatóak, illetve ki-be kapcsolhatóak.
A TV lehet 60, 120, vagy akár 144Hz is, ha a filmek amúgyis 24FPS-el vannak lőve.

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:"...a legjobb, ha 24 Hz-re állitod..."
Esetleg kellene még pár effekt: Vízszintesen táncoló néha megszakadó függőleges csíkok, egy-egy képkockán bevillanó göndör szőrszál sziluettek, időnként kimerevedő képkocka közepétől kiinduló, táguló fehér égésnyom, a hang mellé kerregő zaj, stb... :)

válasza:

válasza:"Ezt bármilyen videószerkesztő ráteszi neked :)"
Az rá. De most azonnali, real time effektekről van szó. :)

válasza:Az óriási képméreten és a zavaróan nagy hangerőn kívül a mozit tulajdonképpen minősqégben lekörözték az otthoni, igényesebb rendszerek.
De megoldható ez, kell hozzá egy projektor, fing szagú popcorn és besötétített szoba :D
Kapcsolódó kérdések:
Amióta az eszemet tudom,cigizek,de nem vagyok nagy dohányos,nem akarok leszokni,viszont financiális okból átállnák ! Kérnék szépen véleményeket,esetleg ajánlatokat,típus különbségekre! Köszi szépen!
Hiába tervezem, hogy vegyek okos telót, de megnézem a menüjét az androinak és elmegy a kedvem a vásárlástól.
Az lenne a kérdés/kérés, hogy egy olyan tokot tudtok e ajánlani ami nem nagyon vastagítja a telefont, nincs oldalt/felüt a képernyőre hajtható cucc, de még is védi a telefont, ha esetleg képernyővel lefelé teszem le az asztalra( ha van valami + rajta[ami megtámasztja a...
Én egy hama speadshottal rendelkezem és ez nem olyan jó. Mintha le lenne korlátozva a kontroller szintjére. Hiába rántom meg úgy amitől pcn megfordul egyből itt szép lassan lehet csak húzni. Az érzékenységet 50re kellet raknam hogy megtudjak fordulni de így pontosan...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!