Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » GPS, navigáció » Tételezzük fel, hogy gonoszul...

Gungasam kérdése:

Tételezzük fel, hogy gonoszul ellopok egy elektromos rollert és vahal jó messze a , a világ végén bedobom egy árokba, pocsolyába, tóba. Megtalálnak e engem mint elkövetőt?

Figyelt kérdés
Nem szeretem a rollerosokat.

ápr. 29. 14:54
 1/7 A kérdező kommentje:
Na, jól benéztem! A vahal helyett olvassatok "valahol"-t!
ápr. 29. 14:55
 2/7 A kérdező kommentje:
Természetesen arra a rollerre gondolok amelyeke t olyan egyszerű bérbevenni Budapest utcáin.
ápr. 29. 15:06
 3/7 anonim ***** válasza:
70%
Nézd meg, hol, merre van kamera a városban. Nem a rollerosokat kell utálni, hanem a tapló embereket
ápr. 29. 15:10
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Én egyszer egy szabálytalanul elhelyezettet akartam arrébb tenni. A kereke blokkolva volt, tolni nem lehetett. És hangosan (!) brekegett mindaddig, amíg békén nem hagytam. Szerintem van bennük GPS.
ápr. 29. 16:30
 5/7 Ypszilon1980 ***** válasza:
100%
Nem lehet, hanem van bennük GPS. Nehéz lesz azt elvinni akárhová és amúgyis mit érnél vele, csak vesződés, idő meg macera lenne és lehet az is, hogy jelez, ha körzethatáron kívül kerül.
ápr. 29. 22:45
 6/7 anonim ***** válasza:
Kamerákkal teliszórt lakott területen én nem kezdenék bele. Nyomj inkább a kormányra egérragasztót, nagyon mókás cucc :)
ápr. 30. 19:17
 7/7 anonim ***** válasza:

Ha kibéreled és úgy viszed el jó messzire,majd miután lezártad és rövid időn belül megszűnik roller a jele mert valami történt vele akkor nyilván téged fognak először elővenni a bankkártyád alapján mint utolsó aki használta.

Ha pl. csak sétálnál a dunaparton és ott parkolna egy amit hirtelen bevágnál a Dunába akkor nyilván csak szemtanú/kamera alapján találnának meg.

máj. 2. 00:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!