Milyen kamionos GPS eszközt érdemes választani?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Szeretnék venni egy igazán profi, valóban kamionra optimalizált,megbízható/tartós, gyors és könnyen kezelhető navigációs eszközt.
Leginkább a TomTom és Garmin eszközökkel szemezgetem, a TomTomról régen sok jót olvastam és halottam.
Nem kell hogy nagyon nagy legyen, elég egy átlagos szép kijelzővel rendelkező.
A keret amit rászánnék a készülékre az 200.000ft lenne!
Mindenki tapasztalatait,tanácsait és válaszait nagyon szívesen fogadom, és persze a fent említett két márkán kívül is nyugodtan lehet gondolkodni nyitott vagyok rá! :)
Mindenkinek előre is köszönöm szépen.
aug. 5. 13:06
1/2 anonim 

válasza:

válasza:Ennyi penzert tuti hogy inkabb vennek egy normalis Androidos tabletet kamionos navigacios szoftverrel. Azon meg filmet is tudnal nezni a pihenokben meg kb. minden mast is, ha van interneted.
2/2 A kérdező kommentje:
Én célzottan csak arra az egy célra szeretnék készüléket vásárolni, hogy elnavigáljon A-ból B-be nyerges kamion paramétereit figyelembe véve..
aug. 5. 19:55
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!