Klíma (hűt és fűt) szűrőjét mennyi időközönként kell tisztítani/cserélni?

válasza:

válasza:

válasza:Szerintem erősen függ attól, hogy mennyire poros a környezet, illetve mennyire intenzíven van használva. Én pl az első 2 évben rá se néztem, aztán egyszer megpucoltam, de kár volt, mert szinte semmi nem volt benne. Néha látni rémvideókat, hogy mi minden összegyűlik benne... hát én nem tudom, azt hogy sikerül... én általában évente egyszer ránézek, de: szinte semmi kosz nincs benne.
Amúgy nekünk is midea, hűtő-fűtő. és viszonylag ritkán van használva (csak a legnagyobb hőségben napi pár órára, meg a nagyobb hidegekben kiegészítő fűtésként amikor a helységben vagyunk).

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Mehet mosógépbe vagy csak kézzel?
És milyen módszerrel?
Most rendeltem először e cigit, használati utasítás nem volt hozzá, ezért szeretném tudni, hogy ha a folyadékot (e-liquid) más ízűre cserélném, kell-e kimosni a tartályt előtte? Illetve tisztítani gondolom kell, vízzel.. de mire kell odafigyelni? Köszönöm előre is!
(vízkő stb.)
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!