Konyhai kézimixer fogaskerekeit szabad gépzsírral bekenni?
Figyelt kérdés
Ugye van a végtelen csiga, ami fém, arra kapcsolódik a 2 fogaskerék, ami műanyag, szétszedtem, kitisztítottam, és be kéne zsírozni. Gépzsír vagy szilikonos kenőanyag? Gyárilag is szilikonos volt szerintem, mert átlátszó. Árt a gépzsír a műanyagnak?tegnapelőtt 09:11
1/4 anonim 

válasza:

válasza:Ártani nem árt, de vegyél inkább szilikonzsírt.
2/4 anonim 

válasza:

válasza:Hát gépzsírt nem kellene használni, hülye dolog, ha belekerül a kajában belöle.
3/4 A kérdező kommentje:
Kajába nincs hogy bekerüljön, nincs ott akkora fordulatszám, hogy szetfröcskölje. Van szilikonos is, teszek azt akkor.
tegnapelőtt 11:16
4/4 anonim 

válasza:

válasza:A műanyagok a maguk sajátos belső anyagszerkezetük okán hajlamosak magukba fogadni a külvilágból egyes idegen anyagokat, amik azonban belső szerkezeti és egyéb tulajdonságaikat megváltoztatják. Emiatt ásványolaj használata lehetőleg kerülendő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!