Elektromos tüzhelyhez fözölap?
Ha vettem egy tűzhely-szetet - sütő + föző lap -, a fözőlapot ki lehet cseréni más tipusra?
Nem konkrét tűzhelyre vonatkozik a kérdés, hanem általánosságban, van valami, amire figyelni kell csere esetén?
Köszönöm előre is a válaszokat.

válasza:

válasza:

válasza:"Minek kellene csereszabatosnak lenniük?"
Hogy bele lehessen szerelni.

válasza:Elvileg külön sütö meg fözölap, de egy szetként árulták, amiért problémás lehet szerintem, az az elektronika - a tüzhelyen vannak a fözölap szabályzó gombok, enélkül nem müködik a fözös rész. Vannak külön kapható sütök és fözölapok, de ott külön kell a kétfélét bekötni.
Most pont azt szeretném, hogy csak a fözölap legyen cserélve, és ugyanúgy müködjön a sütön keresztül.
Ezért kérdeztem, mire kell odafigyelni.

válasza:"amire figyelni kell csere esetén?"
Nincs. Standard méretek vannak. Annyit szoktam megjegyezni, hogy mit vettem utoljára. Ha tönkre menő félben van, és keresem az utódját, akkor mondom a pontos típust és eddig még mindig azt mondták, hogy igen, ez annak a helyére beszerelhető. (Egy három év garanciás főzőlapom 3és fél éves korában, egy 4 év garanciás főzőlapom 4és fél éves korában ment tönkre. Most 5 év garos készüléket vettem, és már hatodik éve üzemel. Kíváncsi vagyok mikor kezd haldoklani...)

válasza:“ Most pont azt szeretném, hogy csak a fözölap legyen cserélve, és ugyanúgy müködjön a sütön keresztül.”
Az más, oda nem rakhatsz be random másik főzőlapot

válasza:

válasza:kérdező - egyáltalán mi az alapprobléma?
Mire nem jó az, amivel bevásároltál?
Van egy akármilyen és univerzálisan használható tűzhelyed - egy negyed évszázados jóléti nyomorra - és kész!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!