Elektromos tüzhelyhez fözölap?
Ha vettem egy tűzhely-szetet - sütő + föző lap -, a fözőlapot ki lehet cseréni más tipusra?
Nem konkrét tűzhelyre vonatkozik a kérdés, hanem általánosságban, van valami, amire figyelni kell csere esetén?
Köszönöm előre is a válaszokat.
10-es: nem tudom, miért vagy ilyen bunkó és agresszív!
Mivel a fözölap lassan tönkremegy, kell másik.
A szöveged többi része meg igencsak primitív valakire vall!

válasza:" nem kell semmit semmi e beleszerelni"
Jó.
Akkor tisztázzuk talán hogy ki miről "beszél".
Én a főzőlap alatt a villanytűzhely azon alkatrészét értettem, ami melegszik, amire az edényt helyezik:
Példa: [link]
Tehát nem elektromos tűzhelyről beszéltem ami egy készülék és tartalmazza a fentit.
Példa: [link]
Az előbbi egy többé-kevésbé egyedi (gyártóspecifikus) alkatrész ami leginkább csak abba a készülékbe építhető be amibe való, másikba nem.
Ha nem erről van szó, akkor nem szóltam.
Érdemes lenne viszont úgy kérdezni hogy egyértelmű legyen miről van szó.
Szirty: Igazad van, nem elég egyértelmü, amit írtam. (Mármint nekem az, de másoknak nem feltétlen)
Egy ehhez hasonló szetröl van szó:
Tehát van egy sütörész meg egy cerán fözölap, ami együtt kapható.
Elvileg a fözölap szabványos kellene hogy legyen, a kérdés csak a sütö és a fözölap összekapcsolása, ez valami speciális csatlakozó (dugó meg aljazat), vagy feltehetöen a sütöhöz csatlakoztatható mindegyik cerán fözölap?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Ha külön főzőlapot veszel, annak saját kezelőszervei vannak.
Amelyik egybe integrált, abból tudsz venni csak főzőlapot?
Példának okáért, ha ugyanebből kellene egy másik (és csak a felső rész), ilyet tudnál vásárolni?
Kapcsolódó kérdések:
Vagy ha üvegkerámiát írnak a leírásban, akkor ez indukcióst jelent?
Fagor 5CH-56MSP B NAT tűzhely sütő része bekapcsolás után,10-20 másodpercig működik, majd olyat produkál, mintha kikapcsolnám az áramot, majd vissza és az óra is 12:00-ra áll majd villog és csipog. Valaki találkozott már ilyen jelenséggel?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!