Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Elektromos tüzhelyhez fözölap?

Elektromos tüzhelyhez fözölap?

Figyelt kérdés

Ha vettem egy tűzhely-szetet - sütő + föző lap -, a fözőlapot ki lehet cseréni más tipusra?

Nem konkrét tűzhelyre vonatkozik a kérdés, hanem általánosságban, van valami, amire figyelni kell csere esetén?

Köszönöm előre is a válaszokat.

márc. 3. 08:13
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:

10-es: nem tudom, miért vagy ilyen bunkó és agresszív!

Mivel a fözölap lassan tönkremegy, kell másik.

A szöveged többi része meg igencsak primitív valakire vall!

márc. 3. 14:18
 12/30 Szirty ***** válasza:

" nem kell semmit semmi e beleszerelni"

Jó.

Akkor tisztázzuk talán hogy ki miről "beszél".

Én a főzőlap alatt a villanytűzhely azon alkatrészét értettem, ami melegszik, amire az edényt helyezik:

Példa: [link]

Tehát nem elektromos tűzhelyről beszéltem ami egy készülék és tartalmazza a fentit.

Példa: [link]

Az előbbi egy többé-kevésbé egyedi (gyártóspecifikus) alkatrész ami leginkább csak abba a készülékbe építhető be amibe való, másikba nem.

Ha nem erről van szó, akkor nem szóltam.

Érdemes lenne viszont úgy kérdezni hogy egyértelmű legyen miről van szó.

márc. 3. 15:52
 13/30 A kérdező kommentje:

Szirty: Igazad van, nem elég egyértelmü, amit írtam. (Mármint nekem az, de másoknak nem feltétlen)

Egy ehhez hasonló szetröl van szó:

[link]

Tehát van egy sütörész meg egy cerán fözölap, ami együtt kapható.

Elvileg a fözölap szabványos kellene hogy legyen, a kérdés csak a sütö és a fözölap összekapcsolása, ez valami speciális csatlakozó (dugó meg aljazat), vagy feltehetöen a sütöhöz csatlakoztatható mindegyik cerán fözölap?

márc. 3. 15:59
 14/30 anonim ***** válasza:
25%
Hát nekem van egy elektromos sütöm az álló konyhaszekreny közepén, meg egy fozolapom a pulton. Nem egy márka, a fozolap pár éves mar, a sütő azóta le lett cserélve.
márc. 3. 16:30
 15/30 A kérdező kommentje:
14-es: a sütö meg a fözölap egy dugóvan van rákötve az áramhálózatra, nem külön, illetve a fözölapot nem is lehetne külön müködtetni, mert a hozzátartozó szabályzógombok a sütön vannak
márc. 3. 16:58
 16/30 anonim ***** válasza:
53%
15- amennyiben ez igy van, minek a kerdes? Egyértelműen nem lehet akkor más típust hasznalni
márc. 3. 17:59
 17/30 A kérdező kommentje:
A kérdésem pont az, hogy van-e más fözölap is, akár azonos cégtöl, aminek egyezik a csatlakozása?
márc. 3. 18:09
 18/30 Szirty ***** válasza:
De hát nem tudjuk milyen a csatlakozása!
márc. 3. 18:37
 19/30 anonim ***** válasza:
Minek cserélni? Nem elég megjavítani (felújítani) azt, ami már úgyis megvan?
márc. 3. 19:21
 20/30 anonim ***** válasza:
40%

Ha külön főzőlapot veszel, annak saját kezelőszervei vannak.

Amelyik egybe integrált, abból tudsz venni csak főzőlapot?

Példának okáért, ha ugyanebből kellene egy másik (és csak a felső rész), ilyet tudnál vásárolni?

márc. 3. 19:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Fagor 5CH-56MSP B NAT tűzhelyhez ért valaki?

Fagor 5CH-56MSP B NAT tűzhely sütő része bekapcsolás után,10-20 másodpercig működik, majd olyat produkál, mintha kikapcsolnám az áramot, majd vissza és az óra is 12:00-ra áll majd villog és csipog. Valaki találkozott már ilyen jelenséggel?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!