ECG ERB 21500 WF alulfagyasztós "kishűtőt"vajon miért nem gyártja a gyártó, ha záros határidőn belül elfogynak?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Szerintem NEM gyártják, a raktárkészletet árusítják ki.
Az elöjegyzési lehetöség meg véletlen maradt az oldalukon, feltehetöen más nem keresi, ezért nem foglalkoznak vele.
Egyébként meg ezek szerint nem létezik többé, VAGY megveszed az újabb változatot, VAGY keresel másik tipust, VAGY maradsz hütö nélkül. (Mellesleg az önleolvasztóssal nem tudom, mi bajod van, annyi a különbség, hogy nem tud eljegesedni)

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Hűtőcsere előtt állunk, melyik márkára érdemes beruházni? Most egy közepes méretű Candy van, ez egy olcsóbb fajta, kb 9 éves, még jól működik, de kicsi lett már, mert időközben 2-ről 4 főre bővült a család.
A saját tapasztalatok is érdekelnek, aki vett mostanában ilyesféle méretű hűtőt mit vett?
Új hűtőszekrényt keresek, a konyha kialakítása miatt a tetejére kerül a mikró. Azt vettem észre, hogy a nekem kényelmesebb, alulfagyasztós változatok között alig van kényelmes magasságú (kb. 160 cm), többségükben ennél magasabbak, ami a mikró használatát így megnehezíti.
Erről lenne szó: Snaige RF34SM-S0002G
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!