Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » ECG ERB 21500 WF alulfagyasztó...

ECG ERB 21500 WF alulfagyasztós "kishűtőt"vajon miért nem gyártja a gyártó, ha záros határidőn belül elfogynak?

Figyelt kérdés
Mert a gyártói honlapon viszont szerepel. Magyarországon már két éve nem kapni kb.-máshol nem tudom-mindenhonnan kifogyott. Már az Allegrón sem látom csak egy kissé fejlesztett változatát(az nem kell). Sőt, az egyik üzletből azt a választ kaptam-ahol ezt a fejlesztett változatot árulták mostanában, hogy pillanatnyilag be sem szerezhető. Agyrém, legalábbis az én számomra.

jún. 3. 16:17
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha valamit nem gyártanak, akkor nem volt rá igény vagy új termék váltotta le.
jún. 3. 16:30
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Annyiféle típus kapható, pont erre kell rákattanni, nem találsz mást?
jún. 3. 18:10
 3/16 A kérdező kommentje:
1/2 -de elviszik a boltokból, ezek szerint kelendő. Ha pedig nem gyártják bármi okból, akkor vegyék le a gyártói honlapról.
jún. 3. 18:43
 4/16 A kérdező kommentje:
2/3 -valóban erre vagyok rákattanva, mert az eddigi tájékozódásom szerint egyszerű és nagyszerű kis gép. Minél egyszerűbb egy szerkezet, annál nehezebben romlik el. Pont ilyen kellene. A továbbfejlesztett párja már macerásabb lehet, mert önleolvasztós és azt nem szeretem. Valamint kis méretű alulfagyasztós hűtőre van szükségem.
jún. 3. 18:58
 5/16 anonim ***** válasza:
#3 Honnan tudod, hogy elviszik? A kiállított darabokat akkor veszik le, amikor megszűnik a termék forgalmazása. A raktárba meg gondolom nem látsz be, hogy hányat tartanak készleten (lehet, hogy egyet sem).
jún. 3. 19:02
 6/16 A kérdező kommentje:
Na igen, de több helyen is adtak előjegyzési(értesítés)lehetőséget ha újra lesz. És azóta is kakukk.
jún. 3. 19:09
 7/16 anonim ***** válasza:

Szerintem NEM gyártják, a raktárkészletet árusítják ki.

Az elöjegyzési lehetöség meg véletlen maradt az oldalukon, feltehetöen más nem keresi, ezért nem foglalkoznak vele.

Egyébként meg ezek szerint nem létezik többé, VAGY megveszed az újabb változatot, VAGY keresel másik tipust, VAGY maradsz hütö nélkül. (Mellesleg az önleolvasztóssal nem tudom, mi bajod van, annyi a különbség, hogy nem tud eljegesedni)

jún. 3. 20:40
 8/16 Törpilla57 ***** válasza:
Nézd meg a gyártó elérhetőségét. Ilyen esetekben őket szoktam keresni, általában e mail-ben. "Érdekes" módon zömében válaszolnak is a jobb cégek. Próbáld meg, vesztenivalód nincs. Sok sikert!
jún. 4. 07:10
 9/16 A kérdező kommentje:
8/8 -nem találtam emailt a kapcsolatfelvételhez a gyártóhoz.
jún. 4. 07:27
 10/16 A kérdező kommentje:
7/9 -az önleolvasztóssal az a bajom hogy nem szeretnék vesződni az eldugult elvezető csatornával meg ha elromlik a párologtató ventillátor.
jún. 4. 07:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Melyik kombinált hűtőszekrény jó minőségű, ami alulfagyasztós?

Hűtőcsere előtt állunk, melyik márkára érdemes beruházni? Most egy közepes méretű Candy van, ez egy olcsóbb fajta, kb 9 éves, még jól működik, de kicsi lett már, mert időközben 2-ről 4 főre bővült a család.

Milyen márkájú alulfagyasztós kombinált hűtőt vegyek max 140 ezerig ami sokáig jó lesz?

A saját tapasztalatok is érdekelnek, aki vett mostanában ilyesféle méretű hűtőt mit vett?

Miért magasabbak az alulfagyasztós hűtők?

Új hűtőszekrényt keresek, a konyha kialakítása miatt a tetejére kerül a mikró. Azt vettem észre, hogy a nekem kényelmesebb, alulfagyasztós változatok között alig van kényelmes magasságú (kb. 160 cm), többségükben ennél magasabbak, ami a mikró használatát így megnehezíti.

Érdemes Snaigé hűtőt vásárolni?

Erről lenne szó: Snaige RF34SM-S0002G

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!