Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Miért nincs a fagyasztókban...

Miért nincs a fagyasztókban világítás? A rendes hütökben van, a régi fagyasztóládákban volt, most miért nincs?

Figyelt kérdés

júl. 7. 10:11
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
49%
Tipp: a LED fényforrások nem bírják tartósan a -20 celsiust, a hagyományos izzokat meg betiltották, mert meg kell menteni a bolygót.
júl. 7. 10:17
 2/30 anonim ***** válasza:
17%
Szinte az összes fagyasztószekrényben van világítás.
júl. 7. 10:44
 3/30 anonim ***** válasza:
57%
hütöm vagyaszto részébe nekem sincs vilagitás de nem is kell hiányzik ,szerintem felesleges is
júl. 7. 10:49
 4/30 anonim ***** válasza:
78%

2

fagyasztószekrény =\= fagyasztolada

Nekem fagyasztószekrény van és nincs benne világítás.

júl. 7. 10:51
 5/30 anonim ***** válasza:
15%
A szinte az összes nem zárja ki, hogy a tiédben ne legyen. Szövegértés.
júl. 7. 10:54
 6/30 anonim ***** válasza:
31%

Lehet, hogy átköltözött a fagyasztóból a sütőbe a világítás.

De úgy látom, hogy van világítás, csak nem a kis fagyasztóládákban.

júl. 7. 10:58
 7/30 anonim ***** válasza:
65%

5

Inkább magadban tisztazd, hogy mi a különbség a láda és a szekrény között.

júl. 7. 10:59
 8/30 A kérdező kommentje:

Nekem kifejezetten hiányzík, mindig külön fel kell kapcsolni a rendes világítást, hogy megtaláljam amit keresek.

Akinek meg fogalma sincs a fagyasztóláda és a fagyasztószerkény között, ha keressen más helyet írogatni, kár telispamelni a kérdést.

1-es: ebben igazad lehet, de a fagyasztóládákban nem gond?

júl. 7. 11:04
 9/30 anonim ***** válasza:
34%
#7 Miért kéne tisztáznom? Világosan leírtam, hogy szekrény. Erről beszéltem.
júl. 7. 11:17
 10/30 anonim ***** válasza:
18%
#8 Látom te sem érted, hogy az #1 kommentre reagáltam. Szekrényekben van világítás, tehát nem a hideg a probléma. Tényleg bebizonyosodott, hogy itt a válaszolók nagy része nem tud szöveget értelmezni.
júl. 7. 11:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

A Gorenje RK4236E hűtőgépben hogy működik a világításkapcsoló ajtónyitásnál?

A leírások szerint (állítólag) a termosztát műanyag házában foglal helyet egy MS-01 STRIPS mágneskapcsoló. Ezt vajon mi működteti? Talán az ajtóban körbefutó mágnesszalag? Ha nem működik a világítás, akkor akár a kapcsoló, akár a mágnes hibás lehet? (legyengült...). Az...

Miért nem ég az izzó a hűtőben?

Sajnos valahogyan tönkrement a hűtőnkben a világitás. Elsőnek azt hittem, hogy csak kiégett, de kicseréltem az izzót és igy sem jó. Nem garanciális, egy régebbi samsungról van szó. Bárhogyan lehet ezt orvosolni? Sajnos az sn szám, tipus lekopott róla...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!