Meg mindig problema van a BAXI val. Reggel ha megnyitom a melegvizes tust a kisfurdoben, minden rendben,ha a nagyfurdoben akkor E 35, error jon ki. Ezutan elzarom, majd kinyitom ujra, a kazan helyreall.Csodakban nem hiszek,de mi tortent, mi az ok?

válasza:Pontosan milyen típusú kazán? Mert a BAXI gyárt sokfélét, így az említett hibakód is sokféle lehet.
Egy előző kérdésedből ( www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__egyeb-kerdese.. ) kiindulva BAXI Fourtech kazán lehet, aminek elérhető kézikönyve ( [link] ) szerint az E35-ös hibakód "Parazita láng (hibás láng)" a hiba és megoldásként azt javasolják, hogy "Nyomja be legalább 2 másodpercre az “R” gombot. Ezen egység ismétlődő
beavatkozása esetén hívja az engedéllyel rendelkező Szervizközpontot".
Egy kazánszerviz oldalán ( [link] ) is hasonló hibát vélnek a hibakód mögött, aminek okaként a lángérzékelőt, a gázszelepet, a vezérlőpanel és a szenzorok közötti hibás csatlakozást, vagy az égéstér takarításának a hiányát feltételezik.
Kapcsolódó kérdések:
Mosogatógépet szeretnénk vásárolni, van a tetőre napkollektor szerelve, tehát biztosított nyáron is a megelvízellátás. A probléma amiben megütköztem az hogy minden nap 70-80 akar 90+ fokos víz van a tartályban. Ez bármi gondot okoz a mosogatógépnek ha a program amivel...
A gyerekek miatt rengeteget kell mosni. A villanyszámlánk horror. Ha rákötöm a központi (távhő) meleg vízre, akkor tönkre megy a gép? Vagy a ruhák? Tudnék ezen spórolni?
Használatkor lecsökken a nyomás,120 bar-ról és remeg (szaggatva) jön a gyengébb nyomás. Találkozott már valaki ilyen problémával?
Sokat keresgéltem, viszont csak 150-ért találtam egy Elektroluxot 90 körüli is volt (igaz elöltöltős), de már nem forgalmazzák. A válaszokat előre is köszönöm
Hívtam ki szerelőt, kedden tud jönni, de aggódom, hogy az egész bojlert cserélni kell. A bojler magam szinte új, 3 éves, de nem én cseréltettem, és nem hiszem, hogy a csövek is cserélve lettek volna (bár nem értek a témához).
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!