Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Sencor SVC 7811WH alloporszivo...

Sencor SVC 7811WH alloporszivohoz honnan es milyen toltot vegyek?

Figyelt kérdés

Konyorgom, valaki mondja meg, akar linkeljen be egyet amit vegyek meg :D A kerdes a chat gpt es a google ai tudasat is felulmulja. 11.1V Lion akksi van a porszivoban, eloszor azt irtak 13-14V tolto kell, utana azt hogy csak 12.6V mert afelett leeg. A leirasban az van hogy output: 14V, akkor 14V kell?

Nem ertem, ez miert ilyen bonyolult. Es aki porszivokkal foglalkozik…. Mondja meg… Miert nem ugy mukodik hogy csak beirom a bolond keresobe hogy ehhez keresek toltot mert nem tudom hova tettem a sajatjat es kidobja a megfelelot🥴

szept. 2. 10:23
 1/4 anonim ***** válasza:
64%

A gyártótól:

[link]

és a szerviztől:

[link]

tudsz tartozékot rendelni

illetve vannak elérhetőségeik:

[link]

ott tudsz pontos információt kapni a termékhez szükséges adapterről.

Lényeges, hogy a pontos típusszámot, sorozatszámot add meg, lehetőleg készíts az ezeket az adatokat tartalmazó adattábláról egy képet és azt küldd el nekik.

szept. 2. 11:26
 2/4 anonim ***** válasza:
64%

A hivatalos termékoldalról ( [link] ) elérhető kézikönyvben:

[link]

az adapternél (nem töltő, a töltőelektronika - sok más készülékhez hasonlóan - magában a porszívóban van) "14 V, egyenfeszültség, 0,5 A" szerepel. Szóval olyan egyenfeszültségű adaptert kell venned, ami 14 V-on minimum 0,5 A-t tud leadni. A legbiztosabb az, ha ezt a #1-es hozzászólásomban említett gyártótól/márkaszerviztől szerzed be.

szept. 2. 11:48
 3/4 anonim ***** válasza:
64%

És még pár nüansz zárásképp:

1. Azért van eltérés az akkumulátor és az adapter feszültsége között, mert az akkumulátor töltéséhez - bizonyos esetekben - az akkumulátor névleges feszültségénél magasabb feszültségre van szükség. Hogy pontosan milyen feszültségre, azt a készülékben levő töltésvezérlő dönti el.

2. A "mesterséges intelligenciás" csevegőrobotokban nem érdemes feltétel nélkül bízni, könnyen hallucinálhatnak ( [link] ). Érdemes - amelyiknél lehet - a webes keresést bekapcsolni illetve a hivatalos forrásokkal leellenőrizni az állításukat.

3. Lehet kapni 14 V DC adaptert (minimum 0,5 A-s, legalább 7 W terhelhetőségű változat kell) - például az Amazonon: [link] - a kérdés az, hogy milyen az egyenfeszültségű csatlakozója a porszívónak.

Kapható univerzális - választható feszültségű, polaritású és csatlakozójú - adapter is (Magyar forgalmazónál: [link] Az Amazonon: [link] ) viszont az drágább.

szept. 2. 12:13
 4/4 A kérdező kommentje:
Nagyon koszonom :)))))
ma 11:01

Kapcsolódó kérdések:

Ha a robotporszívót nem lehet csatlakoztatni az otthoni wifire az gond ?

Egyébként működik szépen takarít és semmi gond nincs csak a wifire nem tud felmenni ? (Sencor SRV 6450BK)

Biztonsággal használhatom még a porszívót vagy újat kell venni?

Van egy Sencor porszívóm (: Sencor SVC 512VT-EUE2 Porzsák nélküli porszívó). Ha bekapcsolom, nem ott fújja ki a levegőt, ahol kéne, hanem onnét jön, ahol a zsinór van. Kipróbáltam hogy kivettem a szűrőt és a rácsot hátulról, de úgy is csak enyhén jön onnan a levegő. A...

Miért lehet büdös az eletromos fűtőtest? Veszélyes ha hagyom így menni ?

Nemrég elkedztem használni eddig a dobozában volt (szóval nema por). Ez a talpas fajta aminek venillátora is van bal alul. Vagy háromszor felborult, használat alatt és felek esetleg a fűtszálak megserültek és emiatt áraszt zabtojas szerű szagot amikor...

Egy 3 literes keverőtálba hány dkg lisztből való tésztát lehet kifolgozni?

Régen vettük és nincs meg a dobozzal. Eddig csak 50 dkg volt a legtöbb amit használtam benne

Az alábbiak közül melyik forrólevegős sütőt ajánlanátok?

esetleg mással kapcsolatban van tapasztaltotok , amit tényleg ajánlanátok?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!