Csöpög a villanybojler, ott, ahol a melegvizes cső csatlakozik, ilyenkor mire számíthatok?

válasza:

válasza:3 éves bojler szinte új. A csatlakozó flexcsövek hollandi tömítése szokott néha csöpögni..
A mester pár perc hümmögés után pik-pak megoldja..
kiszállás+munkadj, mindketten örültök.
ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Villanybojler vásárlás előtt állok. A készüléket be tudom szerelni, és működésbe tudom hozni. A kérdésem az lenne, hogyha én szerelem fel a bojlert a garancia akkor is érvényes rá, vagy csak akkor ha a felszerelését egy arra jogosult szervizes végzi.
Meg tudja nekem valaki mondani, hogy a villanybojlerből (100 literes lehet) kiálló kis csapnak mi a szerepe? Olykor csepeg ki belőle a víz és a víz lerakódása az alatta lévő tartályon már tiszta vörös. Valami hibás lenne? Átlagos használatra hány literes bojlert érdemes venni?
Kb. mennyire van túlbiztosítva egy 8bar os tartály, Bírna-e 10 bar-t?
A melegvíz gyakorlatilag 1/10-ed része folyik le normál nyomással a hálózatba, a többi a tartályból egyszerűen nem hajlandó kifolyni. A túlnyomásszabályzó csap kinyításával leengedhető a melegvíz, ám a normál hálózatba valahogy nem táplálja be.
Gáz nincs. Mennyibe kerülhet a hálózat kiépítése? Jelenleg 35 amperes biztosíték van felszerelve a villanytűzhely miatt (indukciós).
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!