Mi volt a baja régi hűtődnek, hogy már újat kellett
venned?
Figyelt kérdés
drága dolog ugye, ezért húzza halassza az ember, de nálunk se nagyon okés: hűteni éppen szépen hűt, de az ajtóról a szilikon, már jön le alulról, az oldalrekesz eltört, a fagyasztó nagyon jegesedik...
2016. jún. 19. 15:39
1/7 anonim válasza:
Ha csak a tomites a baja, ki ne dobd! Ki kell csereltetni a szilikont, es kesz. Nekem 3 ev utan doglott meg az elso hutom, elegedte a gazt a csorendszer anyaghiba miatt, olyan helyen ami javithatatlan, 110e HUF viszlat...
2016. jún. 19. 16:01
2/7 anonim válasza:
Én is amondó vagyok, hogy amíg működik valami, addig használni kell és javítgatni. A jegesedés egyértelműen a gumitömítés hibája miatt van, ki kell cserélni (ha lehet). Az oldalrekesz törése is kis barkácsmunkával helyrehozható.
2016. jún. 19. 16:14
3/7 anonim válasza:
a régi hűtők új korukban is annyi áramot fogyasztottak, hogy ha veszel 1 új hűtőt 1-2év alatt behozza az árát.
nézd meg mennyit fogyaszt, rá van írva, ha nem hiszed.
dobd ki.
2016. jún. 19. 16:35
4/7 anonim válasza:
11 évig bírta az első hűtőnk. A végén már nem hűtött rendesen, állt benne a víz valamiért, a végén már naponta ki kellett törölni szivaccsal a benne álló vizet. Lett egy új nagyobb hűtő, ami energiatakarékosabb
2016. jún. 19. 17:05
5/7 anonim válasza:
3-sal értek egyet. Lányom 3 e. Ft-ot takarított meg havonta,mikor a régit lecserélte, bármilyen hihetetlen.
2016. jún. 19. 21:29
6/7 D.O.81 válasza:
Üdv!
Egy Jugoszláv gyártmányú hűtőnk volt, 2010-ig. A lakásfelújításkor a töketlen költöztető molnárkocsin meglépcsőztette. Ekkor a gép már több, mint 24 éves volt.
Igaz elfogyasztott addigra vagy öt thermostat-ot. A visszaszállítás már szakszerű volt. Rá fél évvel leszakadt a segédfázis tekercse a kompresszornak, így képtelen volt elindulni, csak a hővédelem kattogott. Kénytelenek voltunk beszerezni egy új gépet. Az ajtajának egy bizonyos része olyan minőségi anyagból van, hogy 2,5 év után az ajtó gumizata egyszerűen a mágnes pereménél kívülről kiszakadt. Ettől eltekintve hibátlan.
Üdv.
2016. jún. 19. 22:09
7/7 A kérdező kommentje:
nem akarom még kicserélni, csak kíváncsi voltam. a tömítés nem cserélhető, kérdeztem szerelőt. az oldalrekeszből vettem utánrendelve, erre 1 évre rá eltört... na évente én se dobok ki erre 6000! ft-ot, mert hogy ennyi volt. és sajnos nem spórolnék egy új hűtővel többet sztem, mert ez se olyan régi, kb 6 éves. snaigé a márkája egyébként
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!