Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » 400-500 ezer ftos fizetesbol...

400-500 ezer ftos fizetesbol vennetek draga telefont?

Figyelt kérdés
kb 1 ev mulva emelkedik

2023. máj. 17. 16:35
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
86%
Attól függ, hogy milyet.
2023. máj. 17. 16:39
 2/21 anonim ***** válasza:
64%
Többől se. Az olcsó telefonom is többet tud, mint ami nekem kell.
2023. máj. 17. 16:43
 3/21 anonim ***** válasza:
87%

Vettem drága telefont de csak azért mert a munkámhoz nélkülözhetetlen és nagyon sok funkciót használok.

Ha nem a munkámhoz kellene akkor nem vettem volna ennyiért.

2023. máj. 17. 16:45
 4/21 anonim ***** válasza:
23%
Én a nettó 285-ös fizetésemből vettem 400 ezerért telefont. Megérte, tényleg egy rendkívül jó és magas minőségű készüléket kaptam.
2023. máj. 17. 16:47
 5/21 anonim ***** válasza:
90%
Mi számít drága telefonnak? Max 2-300 ezret költenék, de tudom vannak jóval drágábbak is. Feleslegesnek érezném, hogy 6-700 ezret kiadjak egy csúcskategóriás telefonra.
2023. máj. 17. 17:07
 6/21 anonim ***** válasza:
65%

Nem, 100-ezreset max (ahogy nézem kb az alatt nem kapsz újonnan normálisat).

Bármikor leejtheted, leöntheted, megkarcolhatod, stb.

2023. máj. 17. 17:37
 7/21 anonim ***** válasza:
78%
Nekem a 100 ezeres telefon is megteszi, drágább nem nagyon kéne, mert kitudja elégíteni az igényeimet. Ha menőzésre használnád, akkor ne vegyél drága telefont, de ha kihasználnád a funkcióit akkor éri csak meg. Pl neked minden vágyad, hogy 4K 60 FPS-es videókat csinálj, akkor megéri venni egy drágábbat.
2023. máj. 17. 17:47
 8/21 anonim ***** válasza:
84%
Valószínűleg igen, amennyiben nem lenne más fontosabb kiadásom.
2023. máj. 17. 17:54
 9/21 meszike91 ***** válasza:
82%
Nem, mert nincs rá szükségem.
2023. máj. 17. 18:03
 10/21 anonim ***** válasza:
39%

2-3 döntetlen a tippmixen (3.00 - 5.00 odds között) , s már nem is olyan drága.

:)

2023. máj. 17. 18:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

A KATA igazsagtalan volt a berbol es fizetesbol elokkel szemben?

Egy Katas vallalkozo, akar havi egy millios arbevetelt is meguszott akar 50 ezer forintos adobol, addig a minimalbert kereso alkalmazott mar a 200 ezer forint utan is 67 ezer forintot fizetett az allamnak.

Mekkora fizetesbol mennyit tudtok felretenni egy honapban? Mennyi lenne a legkevesebb amibol normalisan meg lehet elni?

A normalisat arra ertem hogy kifizeted a rezsit keses nelkul minden hinaoban, nem ehezel soha, utazol amikor kell, van hobbid amit neha uzol es mondjuk azert felrerakni is tudsz. 300 ezret keresek durvan most (friss diplomaval), belegondolva elkepesztoen hamar elmegy,...

Ha van a számlámon 1.400ezer az viszonylag jó? Egy fizetésbol élünk, nem sokat tudunk spórolni, haz van kertel, magyar viszonylatban milyen? A fizu...

A koronavirus idejen egyikunk elvesztette a munkáját. Lesz baba is, és ilyenkor 2-3hónaposan már nem lehet munkát találni. Házbérre nem kell költenünk, Ez nagyon rossz megélhetésnek számít?

360000 Ft körüli netto fizetesbol mennyi gyerektartas varhato el ( 1 gyermek), illetve a birosag mennyit itelne meg?

Tudom a 15-25%-ot, de az “átlagos jovedelemre” vonatkozik. Kozos felugyelet, napi kapcsolat a gyermekkel. A jogot nem erdekli, csak a jogossagot, hogy a gyermek a napi kapcsolattartas soran kap etelt, ruhat, kirandulas/mozi/nyaralas, stb. A kerdesem tehat arra...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!