400-500 ezer ftos fizetesbol vennetek draga telefont?

válasza:

válasza:Vettem drága telefont de csak azért mert a munkámhoz nélkülözhetetlen és nagyon sok funkciót használok.
Ha nem a munkámhoz kellene akkor nem vettem volna ennyiért.

válasza:

válasza:

válasza:Nem, 100-ezreset max (ahogy nézem kb az alatt nem kapsz újonnan normálisat).
Bármikor leejtheted, leöntheted, megkarcolhatod, stb.

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:2-3 döntetlen a tippmixen (3.00 - 5.00 odds között) , s már nem is olyan drága.
:)
Kapcsolódó kérdések:
Egy Katas vallalkozo, akar havi egy millios arbevetelt is meguszott akar 50 ezer forintos adobol, addig a minimalbert kereso alkalmazott mar a 200 ezer forint utan is 67 ezer forintot fizetett az allamnak.
135 nettó fizetesbol kijön?
A normalisat arra ertem hogy kifizeted a rezsit keses nelkul minden hinaoban, nem ehezel soha, utazol amikor kell, van hobbid amit neha uzol es mondjuk azert felrerakni is tudsz. 300 ezret keresek durvan most (friss diplomaval), belegondolva elkepesztoen hamar elmegy,...
A koronavirus idejen egyikunk elvesztette a munkáját. Lesz baba is, és ilyenkor 2-3hónaposan már nem lehet munkát találni. Házbérre nem kell költenünk, Ez nagyon rossz megélhetésnek számít?
Tudom a 15-25%-ot, de az “átlagos jovedelemre” vonatkozik. Kozos felugyelet, napi kapcsolat a gyermekkel. A jogot nem erdekli, csak a jogossagot, hogy a gyermek a napi kapcsolattartas soran kap etelt, ruhat, kirandulas/mozi/nyaralas, stb. A kerdesem tehat arra...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!