Megbízható oldal a Nova Phone? Igaz hogy használt telókat árulnak, de feltünően olcsóak az árak. Olvastam jót, és rosszat is. Valaki segítene, azt kapod amit ígérnek, illetve gördülékenyen megy a rendelés?😅

válasza:Én már rendeltem sokszor tölük, itt vannak a tapasztalataim:
-A telefonok állapota jellemzően eltér (rosszabb) mint ahogy bemutatják vagy leírják azokat. Náluk a pár karc még "makulátlan" és a szétvert telefon "jó" állapotú.
-A telefonok jellemzően ótvarosan érkeznek, nyilván nem ront az értékén de igénytelen, gusztustalan.
-Volt már hogy nagyon ár alatt kaptam hibátlan tökéletes telefont, de olyan is hogy hibás telefont küldtek tehát zsákbamacska.
-3x kaptam eddig hibás telefont, egyszer annyira minimális hiba volt hogy elengedtem, de 2x meg ormotlan egyértelmű hiba volt, amit akkor észre vettek volna hogyha 1x is bekapcsolják a telefont.
-Ügyfélszolgálat katasztrofa, nagyon lassúak két mondatos válasz 4 munkanap alatt fogalmaznak meg, fogalmuk sincs mit árulnak, a telefonos kollégának fogalma sincs hogy milyen nap van vagy mi a munkája, udvariatlan és ha kérdésed van akkor elküld hogy emailben írd azt le.
-Visszaküldés (elállas) már kétszer küldtem vissza telefont nekik a fentebb említett problémát miatt. Az elállás náluk korrekt, díjmentes hogyha hibás készüléket kapsz. Gls Futárt küldtek és pár napon belül vissza is kaptam a pénzem.
-Szállítás az erősségük, Volt hogy délután háromkor rendeltem meg a telefont és már holnap reggel tízkor az automatában volt, egy munkanap a szállítás (legalábbis telefonok esetében) hogyha délelött megrendeled jó esélyel már holnap kiszállítják, de ez inkább A Gls-nek köszönhető, minden nap 3-4 körül vesznek fel a novaphonetól csomagot és a következő munkanap szállítják.
-Általános tipp: Engednek kuponkódot felhasználni ezért nézz szét a közösségi oldalaikon (Tiktok, Instagram, Facebook) mert valószinű hogy valahol van kuponkódjuk. Én így rendeltem eddig tölük, nem tudom most milyen kódjuk van épp, de eddig 2000 forintos kedvezmény volt.
Összegezve: Egy átlagos gsm boltnál nagyobb szintet képvisel, egy probát megér, legfeljebb visszaküldöd a telefont ha nem vagy megelégedve vele, én nagyrész androidot vettem, az iphone-t cserélt akkuval árulják és ki tudja mit raknak bele, meg volt egy pár panasz rá. Hogyha iphone-t veszel akkor érdemes olyat keresni ami nem "100% akkus" mert jobban jársz ha kifogsz egy gyengébb, de nem szerelt és gyári akkus telefont.

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Szeretnék rendelni az oldalról. Ha valakinek van valami tapasztalata, akkor örülnék az információnak!!
Soha nem sináltam még ilyet, eddig mindig csak ha kellett valami, akkor bementem, nézelődtem, vásároltam, kifizettem, hazamentem. De most egy drágább telefont akarok venni magamnak (Galaxy S24 Ultra), és ott már jó lenne az a két hetes tesztelési időszak, nehogy...
Illetve olvastam az áfát, azt már a végösszegnél feltűntetik vagy csak levonják az összeget?
Iphone 14 és/vagy iphone 15 terméket rendeltetek már erről az oldalról? Ha igen, mik a tapasztalatok?
Foodpandáb vagy wolton, nem ajánlja fel de előre szeretnék fizetni, hogy csak letegyék
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!