Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Tudom, hogy sok hasonló...

Tudom, hogy sok hasonló kérdés érkezik de valaki felvilagosítana az iphone 15 el kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Tehat van az alap modell

15 . Ennek csak a kerete van titanbol, a Pronak meg az egesz ház része?

Sehol nem találtam meg az osszes kerdesemre a valaszt. Most akkor melyik mibol van es melyik modell melegszik ?

Azt hámoztam ki, hogy talan a sima 15 a legjobb vetel, ha nem fotomuveszeti alkotasokat keszulsz telefonnal kesziteni…

De akkor mi a helyeet ezzel a kerettel? Ez strapabirobb lesz, vagy inkabb rosszabb?

Bocsi, tudom, katasztrofa a hozza nem ertesem, de kicsit vilagositsatok fel legyszi!

N30+

nov. 30. 01:03
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
63%

Csak a keret az és az egész csak marketing igazából.

https://www.youtube.com/watch?v=PNLEXAwpCsE

A sima verzió egy jó ideje nem jó vétel, 1 éves hardver van bennük és egy középkategóriás Androidos telefon jobb specifikációkkal rendelkezik mint a sima, de ők a középkategóriás telefont felsőkategóriás áron árulják.

nov. 30. 04:29
 2/12 anonim ***** válasza:

A sima 15-nek alumínium kerete van, a Pro-nak titán.

A keretbe van beragasztva az első és a hátsó üveglap, ez képezi a házat

nov. 30. 07:55
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Miért kell túldramatizálni, rögtön bocsánatot kérni, meg azzal jönni, hogy "N30+" vagy? Azt gondolod, hogy a férfiaknak a könyökén jön ki, hogy mi miből van, és ez az alapműveltség része? Elég lett volna egyszerűen megkérdezni.
nov. 30. 07:57
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

itt le van írva részletesen:

[link]

Az iPhone 15 és 15+ modellekben sehol nincs titán, az egész aluminium.

nov. 30. 08:26
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

"Azt hámoztam ki, hogy talan a sima 15 a legjobb vetel, ha nem fotomuveszeti alkotasokat keszulsz telefonnal kesziteni"

Nem kell fotóművésznek lenni, hogy használt a makró módot.

Illetve a 60HZ továbbra is nevetséges, amikor 40-50 ezres telefonokban is ott figyel a 120HZ.

Apple szégyene a sima széria, meg a userekét, hogy azért képesek több százezret fizetni.

nov. 30. 09:28
 6/12 anonim ***** válasza:
0%
Nem melegszik egyik se rég javítva lett a Pro szeria is
nov. 30. 09:47
 7/12 anonim válasza:

Olyan írjon akinek sima 15- je van.

Melegszik töltéskor vagy sem ????

Engem is ez érdekelne és a kis hölgyet is.

Erre teljesen egyértelmű válasz adható, de csak attól akinek ilyen van.

nov. 30. 14:44
 8/12 anonim ***** válasza:
0%

Nem melegszik, de a simát kevésbé érinti.

A Pro a mai napig melegszik, mivel nekem is az van és teljesen meg tudom erősíteni.

nov. 30. 15:23
 9/12 anonim válasza:
0%

8.

Értem. Na ez így tiszta válasz.

Ez egyébként elég nagy blama egy ilyen minőségi és drága telefontól, mint a 15 Pró.

Egyébként az Iphonnak eléggé gyönge pontja az aksi.

A Samsung már 5000- es aksinál tart, míg az Iphon csak alig 3000 fölött.

nov. 30. 16:45
 10/12 anonim ***** válasza:
48%
#7 Minden eszköz melegszik, amit töltesz, legyen az telefon, laptop, akkumulátor, fejlhallgató, autó stb...
nov. 30. 17:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!