Tudom, hogy sok hasonló kérdés érkezik de valaki felvilagosítana az iphone 15 el kapcsolatban?
Tehat van az alap modell
15 . Ennek csak a kerete van titanbol, a Pronak meg az egesz ház része?
Sehol nem találtam meg az osszes kerdesemre a valaszt. Most akkor melyik mibol van es melyik modell melegszik ?
Azt hámoztam ki, hogy talan a sima 15 a legjobb vetel, ha nem fotomuveszeti alkotasokat keszulsz telefonnal kesziteni…
De akkor mi a helyeet ezzel a kerettel? Ez strapabirobb lesz, vagy inkabb rosszabb?
Bocsi, tudom, katasztrofa a hozza nem ertesem, de kicsit vilagositsatok fel legyszi!
N30+
Csak a keret az és az egész csak marketing igazából.
https://www.youtube.com/watch?v=PNLEXAwpCsE
A sima verzió egy jó ideje nem jó vétel, 1 éves hardver van bennük és egy középkategóriás Androidos telefon jobb specifikációkkal rendelkezik mint a sima, de ők a középkategóriás telefont felsőkategóriás áron árulják.
A sima 15-nek alumínium kerete van, a Pro-nak titán.
A keretbe van beragasztva az első és a hátsó üveglap, ez képezi a házat
itt le van írva részletesen:
Az iPhone 15 és 15+ modellekben sehol nincs titán, az egész aluminium.
"Azt hámoztam ki, hogy talan a sima 15 a legjobb vetel, ha nem fotomuveszeti alkotasokat keszulsz telefonnal kesziteni"
Nem kell fotóművésznek lenni, hogy használt a makró módot.
Illetve a 60HZ továbbra is nevetséges, amikor 40-50 ezres telefonokban is ott figyel a 120HZ.
Apple szégyene a sima széria, meg a userekét, hogy azért képesek több százezret fizetni.
Olyan írjon akinek sima 15- je van.
Melegszik töltéskor vagy sem ????
Engem is ez érdekelne és a kis hölgyet is.
Erre teljesen egyértelmű válasz adható, de csak attól akinek ilyen van.
Nem melegszik, de a simát kevésbé érinti.
A Pro a mai napig melegszik, mivel nekem is az van és teljesen meg tudom erősíteni.
8.
Értem. Na ez így tiszta válasz.
Ez egyébként elég nagy blama egy ilyen minőségi és drága telefontól, mint a 15 Pró.
Egyébként az Iphonnak eléggé gyönge pontja az aksi.
A Samsung már 5000- es aksinál tart, míg az Iphon csak alig 3000 fölött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!