Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Ez kamu, vagy igaz lehet?...

Ez kamu, vagy igaz lehet? Értesítésben jött, nem tudom, hogy vírust nyitok meg, vagy ha nem nyitom meg a linket, tényleg törlik a profilom? A linket kivettem, a többit bemásoltam.

Figyelt kérdés

🔰 Figyelmeztetés a Meta Ai-tól

Fiókját 24 órán belül letiltjuk, igazolnia kell, hogy megvédje fiókját az ideiglenes letiltástól!

Nyissa meg a linket fiókja igazolásához!

Ez egy automatikus üzenet a Meta Ai támogatási csapatától ✔️ #77804

2024. dec. 23. 12:22
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
kamu
2024. dec. 23. 12:26
 2/9 A kérdező kommentje:

Hú, nagyon köszönöm! Még jó, hogy nem nyomtam rá.

Akkor törölhetem az értesítést?

2024. dec. 23. 12:27
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

eleve értelmetlen (zavaros) a megfogalmazás is

az ilyen mindig kamu

2024. dec. 23. 12:35
 4/9 anonim válasza:
Valami vírus. Ha megnyitod akkor feltöri a facebookod és nem tudod használni.
2024. dec. 23. 13:06
 5/9 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm mindenkinek! Töröltem.
2024. dec. 23. 15:39
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem igaz hogy az embereknek nem esik le elsore hogy kamu.
2024. dec. 23. 18:26
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a kérdező tisztában volt vele hogy kamu, csak azért írta ki ide hogy letesztelje az internet népét hogy mit fognak neki mondani. Ha valaki azt írta volna hogy: nyugodtan nyisd meg, akkor mélységesen fel lett volna háborodva.🤣🤣🤣
2024. dec. 24. 04:48
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy volt tisztában, itt a város tudakozó csoportjában legalabb 20-an kérdezték meg 2 nap alatt. Nem elég hogy bedőltek az uzenetnek, de még kettőt görgetni is keptelenek, ahol mar 10 komment leirja hogy átverés.
2024. dec. 24. 07:04
 9/9 A kérdező kommentje:
Nem tudtam biztosan, hogy kamu, de gyanakodtam vírusra. Köszönöm a megerősítést! Töröltem az üzenetet.
2024. dec. 25. 22:44

Kapcsolódó kérdések:

Az iphone telefonomon megnyitottam egy oldalt a safarin keresztül és amint rákattintottam az oldalra kiírta hogy egy hacker feltörte az iphoneom! Ez...

Mert nekem nem igazi iphone értesítésnek tűnt inkább mint ha csak be lett volna építve az oldalba…

Kaptam értesitést magyar postától ez kamu vagy igaz?

Levélben jött és az van odairva csomagja kézbesitésre vár! Bemásolom ide mit irt: Értesítjük, hogy csomagküldeményt adtak fel Önnek. Emlékeztetoül a Magyar Posta tájékoztatta, hogy az Ön szállítási száma: HU / 2938456 továbbra is várja az utasításait. ...

Szerintem kóstolgat egy facebook vírus. Hogyan tudok utánajárni valóban az-e, hogyan tudom leállítani?

Készítettem (egy nem mellesleg cserkész) oldalt facebookon. Kb. két napja lájkokról és kommentekről kapok értesítéseket, olyan posztoknál, amiket egyik admin sem rakott ki. (történetesen duci bikinis lányok képei és talán fogyókúra tippek) Jelen állás szerint a...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!