Ez kamu, vagy igaz lehet? Értesítésben jött, nem tudom, hogy vírust nyitok meg, vagy ha nem nyitom meg a linket, tényleg törlik a profilom? A linket kivettem, a többit bemásoltam.
🔰 Figyelmeztetés a Meta Ai-tól
Fiókját 24 órán belül letiltjuk, igazolnia kell, hogy megvédje fiókját az ideiglenes letiltástól!
Nyissa meg a linket fiókja igazolásához!
Ez egy automatikus üzenet a Meta Ai támogatási csapatától ✔️ #77804
Hú, nagyon köszönöm! Még jó, hogy nem nyomtam rá.
Akkor törölhetem az értesítést?

válasza:eleve értelmetlen (zavaros) a megfogalmazás is
az ilyen mindig kamu

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Mert nekem nem igazi iphone értesítésnek tűnt inkább mint ha csak be lett volna építve az oldalba…
Levélben jött és az van odairva csomagja kézbesitésre vár! Bemásolom ide mit irt: Értesítjük, hogy csomagküldeményt adtak fel Önnek. Emlékeztetoül a Magyar Posta tájékoztatta, hogy az Ön szállítási száma: HU / 2938456 továbbra is várja az utasításait. ...
Készítettem (egy nem mellesleg cserkész) oldalt facebookon. Kb. két napja lájkokról és kommentekről kapok értesítéseket, olyan posztoknál, amiket egyik admin sem rakott ki. (történetesen duci bikinis lányok képei és talán fogyókúra tippek) Jelen állás szerint a...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!