Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Letiltott 1 órára az iPhone...

Letiltott 1 órára az iPhone telefonom, mert elfelejtettem a pinkódot, Face ID-val meg nem működik. Mi a teendő? Vigyem be iPhone szervizbe vagy máshogy vissza lehet állítani? Tuti nem fog eszembe jutni a kód. Mi a legvégső letiltás 1 óra után?

Figyelt kérdés

2025. febr. 20. 21:58
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%

Ezt kell csinálni ha nem tudod a jelkódot:

[link]

Minden adat ami a telefonon van el fog veszni.

2025. febr. 20. 22:10
 2/20 A kérdező kommentje:
Igen, ezt az oldalt én is megtaláltam. Más ötlet kéne.
2025. febr. 20. 22:28
 3/20 A kérdező kommentje:
Ha egy szervizbe beviszem meg tudják úgy csinálni, hogy ne vesszen el az adat róla?
2025. febr. 20. 22:33
 4/20 anonim ***** válasza:
100%

Nincs más ötlet. Ha nem tudod a jelkódot, akkor így lehet visszaállítani.

Ha tudod, akkor 1 óra múlva beírhatod.

Ha nem, akkor buktad az adataidat.

2025. febr. 20. 22:33
 5/20 anonim ***** válasza:
55%
ezért kell több feloldási lehetőség...legközelebb iktatsd be az ujjlenyomatot is
2025. febr. 20. 22:49
 6/20 A kérdező kommentje:
De a Sim kártya kódját kéri vagy magának a telefonét?
2025. febr. 20. 23:14
 7/20 A kérdező kommentje:
Mert azt írja ki, hogy SIM zárolva. Aztán amikor írnám be a kódót, akkor ,,Jelkód megadása - Meg kell adnia a jelkódját az iPhone újraindulásakor"
2025. febr. 20. 23:16
 8/20 anonim ***** válasza:
100%
Ha fizikai sim van benne, akkor vedd ki, úgy annak tuti nem kéri majd a kódját.
2025. febr. 20. 23:44
 9/20 A kérdező kommentje:

A régi telómon, ami szintén iPhone be vagyok jelentkezve iCloud-ba. Megvan rajta az összes adatom. Szóval erről a régiről nem lehet majd visszatenni a jelenlegi telómra, ha újra kéne indítani?

Illetve ki tudnám találni a jelkódját, csak kéne még több próbálkozás. A szervizben nem tudnak majd segíteni?

2025. febr. 21. 00:22
 10/20 anonim ***** válasza:
100%
Minek is kell annyira bonyolult kód.....:) +arc és ujjlenyomat? Eehh...
2025. febr. 21. 00:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Egy hete az iphone 5s telefonomon lecseréltem a kódot, nem írtam fel az újat, és elfelejtettem, mivel semmi összefüggés nincs a hat számjegyű kódban...

Ma annyira lemerült a telefonom, hogy kikapcsolt. Nem tudom hogy mi a kód, és nem tudom hogy mit tehetnék. Holnap suli, nem tudom elvinni telefonos boltba ahol talán meg tudják csinálni. :/ Fogalmam nincs mit tehetnék. Tudnátok vmi gyors és jó megoldást?

Elfelejtettem az iPhone jelkódomat, mit tegyek?

jobban mondva nem is elfelejtettem,hanem megváltoztattam, és valószínűleg valamit félrenyomtam. Már 60 percig tilt le, ha bevinném a T-mobile-ba , akkor meg tudnák csinálni, úgy hogy ne vesszenek el a képeim, és az adataim? ja és 60 percnél tovább meddig tud tiltani ?

Mit csináljak? (Iphone gond)

A hülye osztálytársaim azzal szórakoztak, hogy kitalálják a jelszavam és megváltoztattam, na de viszont azt elfelejtettem és sehogy nem tudom újratenni a telefonom. Mert rajta van a iphone-keresés és azt írja addig nem tudom visszaállítani míg azt ki nem kapcsolom na...

Hogyan tudnám az elfelejtett jelkódot vissza állítani az iPhoneomon?

Ennek az oldalnak a segítségével próbáltam megcsinálni egyedül, de mivel egyáltalán nem értek ehhez nem is sikerült. Arra kér az iTunesnál hogy a telefonon engedélyezzem a kapcsolódást. Ez egy régi iPhone 4S aminek sajnos már nem tudom a jelszavát, de anyukám...

Iphone, elfelejtettem a jelkódom! Nincsen valami második, biztonsági kód vagy akármi mint pl a pin kódnál a puk kód?

Nem a pin kódom rontottam el, azt tudom. csak nem tudom mire cseréltem le délelőtt a jelkódom, és nem tudok belépni.. Utánaolvastam,hogy lehet visszaállítani, de nem szeretném hogy elvesszen rajta 2 év képei,emlékek:/

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!