Letiltott 1 órára az iPhone telefonom, mert elfelejtettem a pinkódot, Face ID-val meg nem működik. Mi a teendő? Vigyem be iPhone szervizbe vagy máshogy vissza lehet állítani? Tuti nem fog eszembe jutni a kód. Mi a legvégső letiltás 1 óra után?

válasza:

válasza:Nincs más ötlet. Ha nem tudod a jelkódot, akkor így lehet visszaállítani.
Ha tudod, akkor 1 óra múlva beírhatod.
Ha nem, akkor buktad az adataidat.

válasza:

válasza:A régi telómon, ami szintén iPhone be vagyok jelentkezve iCloud-ba. Megvan rajta az összes adatom. Szóval erről a régiről nem lehet majd visszatenni a jelenlegi telómra, ha újra kéne indítani?
Illetve ki tudnám találni a jelkódját, csak kéne még több próbálkozás. A szervizben nem tudnak majd segíteni?

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Ma annyira lemerült a telefonom, hogy kikapcsolt. Nem tudom hogy mi a kód, és nem tudom hogy mit tehetnék. Holnap suli, nem tudom elvinni telefonos boltba ahol talán meg tudják csinálni. :/ Fogalmam nincs mit tehetnék. Tudnátok vmi gyors és jó megoldást?
jobban mondva nem is elfelejtettem,hanem megváltoztattam, és valószínűleg valamit félrenyomtam. Már 60 percig tilt le, ha bevinném a T-mobile-ba , akkor meg tudnák csinálni, úgy hogy ne vesszenek el a képeim, és az adataim? ja és 60 percnél tovább meddig tud tiltani ?
A hülye osztálytársaim azzal szórakoztak, hogy kitalálják a jelszavam és megváltoztattam, na de viszont azt elfelejtettem és sehogy nem tudom újratenni a telefonom. Mert rajta van a iphone-keresés és azt írja addig nem tudom visszaállítani míg azt ki nem kapcsolom na...
Ennek az oldalnak a segítségével próbáltam megcsinálni egyedül, de mivel egyáltalán nem értek ehhez nem is sikerült. Arra kér az iTunesnál hogy a telefonon engedélyezzem a kapcsolódást. Ez egy régi iPhone 4S aminek sajnos már nem tudom a jelszavát, de anyukám...
Nem a pin kódom rontottam el, azt tudom. csak nem tudom mire cseréltem le délelőtt a jelkódom, és nem tudok belépni.. Utánaolvastam,hogy lehet visszaállítani, de nem szeretném hogy elvesszen rajta 2 év képei,emlékek:/
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!