Telefonon zaklat egy cég, tehetek feljelentést?
Figyelt kérdés
Tavaly decemberben láttam a facebookon egy hirdetést azzal kapcsolatban hogy lehet venni MOL részvényeket, én hülye megadtam a telefonszámomat és azóta minden hónapban zaklatnak azzal hogy fektessek be, többször kértem őket hogy töröljék le a számomat mert nem akarok befektetni, de azóta zaklatnak, mindig más telefonszámról, úgyhogy hiába tiltom le a számokat amiről hívnak. Tehetek rendőrségi feljelentés és ha igen, hogyan?márc. 6. 16:01
11/13 anonim 

válasza:

Szia! Utolsó! Ha rendszeresen megtörténik ugyanattól és ugyanazon ok miatt, pedig többször is kérte hogy ne tegyék, akkor jogilag annak minősül.
12/13 anonim 

válasza:

"Tavaly decemberben"
"havonta egy darab kéretlen hívásod"
márciusig az már 4 hívás.
13/13 anonim 

válasza:

Egyébként köteles vagy felvenni a telefont egy ismeretlen számnak? Kétlem, én nem veszem fel, ha nem számítok arra, hogy egy ismeretlen számról fognak keresni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!