Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Az iPhone 14 pro telefonok...

Az iPhone 14 pro telefonok közül melyiken látszódik jobban a logo?

Figyelt kérdés
2025. márc. 29. 09:20
A kérdező szavazást indított:
Fekete
Fehér
Arany
Lila
6 szavazat
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Fehér vagy ahhoz közeli színeken.
2025. márc. 29. 09:33
 2/11 Szirty ***** válasza:
87%
A homlokodra tetovált 5 centis Apple logó látszik a legjobban...
2025. márc. 29. 09:56
 3/11 anonim ***** válasza:
46%
2025. márc. 29. 11:28
 4/11 anonim ***** válasza:
62%
hány éves vagy hogy csak az számit hogy lássák neked iphone van ?
2025. márc. 29. 14:02
 5/11 anonim ***** válasza:
😂😂😂
2025. márc. 29. 19:26
 6/11 anonim ***** válasza:
Javaslom a homlokodra tetováltatni, hogy iDiot, csak hogy mindenki értse a szitut.
2025. márc. 29. 22:02
 7/11 A kérdező kommentje:

Aki azt írja,hogy tetováltassam a logot a fejemre meg idióta attól kérdezem mondtam is legalább egy szóval,hogy nekem kell??

Arról van szó,hogy az egyik fiú osztálytársam azzal menőzik, hogy vett egy iPhone 14 pro telefont de hogy a fekete tetszett neki de csak azért vett fehéret ami nem is tetszik neki mert,hogy azon jobban látszódik a logo.

Én flexelésből nem vennék meg tutira olyan dolgot ami nem is tetszik.

2025. márc. 30. 06:58
 8/11 anonim ***** válasza:
gondoltam hogy 18 ėv alatti vagy ,és csak magyarorszågon nagy szám ha valakinek iPhone van máshol ez nem téma .
2025. márc. 30. 08:08
 9/11 Szirty ***** válasza:

"...attól kérdezem mondtam is legalább egy szóval,hogy nekem kell??"

Nem.

Viszont azt sem írtad hogy nem neked kell.

2025. márc. 30. 08:14
 10/11 anonim ***** válasza:
A sok kis iphone-os NPC kisgyerek XD
2025. ápr. 1. 13:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Miért merül a telefonom ilyen hamar?? Iphone 14

Sziasztok! Még Májusban vásároltam egy Iphone 14 mobiltelefont normálisan használtam és mostanában vettem észre, hogy gyorsan merül. Elvittem 84%on kb beutazok zenét hallgatva akkor ott 78 százalékra lemerül. Beadom a telefonomat mivel technikumban tanulok és amikor kb...

Mennyiért tudnám eladni iPhone 14 Plus telefonom?

Hálózat / kártya független, 128 GB-os tárhelyel rendelkezik. Az akkumulátora 99%-os kapacitású. Sértettlen, karc mentesen. 2023. januári vásárlású. Tehát még jogállásos. Telefon készülék csere miatt válik eladóvá az iPhone 14 plus-om. Mivel iPhone 15 Pro Max-ot...

Megéri elcserélni nemrég vásárolt, bontatlan Iphone 14 pro max telefonomat egy bontatlan Samsung Galaxy s23 ultrara?

Főleg az érdekel, melyik telefon tartja jobban az értékét. Pár év múlva melyiket és várhatóan mennyivel nagyobb árért tudom majd eladni?

Az IPhone 14 és 14 Max telefonok valóban megint csak A15 procit kapnak?

Ha ez így lesz az Apple, hogy akar majd 300 ezer forintos ár kategóriában olyan “belépő” szintű felső kategóriás telefont csinálni. Ami meg tudja verni a többi androidos gyártó telefonját ami majd 2023-ba jön. Na meg mivel akarja majd az emberek szemét elkápráztatni?...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!