Az iPhone 14 pro telefonok közül melyiken látszódik jobban a logo?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Aki azt írja,hogy tetováltassam a logot a fejemre meg idióta attól kérdezem mondtam is legalább egy szóval,hogy nekem kell??
Arról van szó,hogy az egyik fiú osztálytársam azzal menőzik, hogy vett egy iPhone 14 pro telefont de hogy a fekete tetszett neki de csak azért vett fehéret ami nem is tetszik neki mert,hogy azon jobban látszódik a logo.
Én flexelésből nem vennék meg tutira olyan dolgot ami nem is tetszik.

válasza:

válasza:"...attól kérdezem mondtam is legalább egy szóval,hogy nekem kell??"
Nem.
Viszont azt sem írtad hogy nem neked kell.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Sziasztok! Még Májusban vásároltam egy Iphone 14 mobiltelefont normálisan használtam és mostanában vettem észre, hogy gyorsan merül. Elvittem 84%on kb beutazok zenét hallgatva akkor ott 78 százalékra lemerül. Beadom a telefonomat mivel technikumban tanulok és amikor kb...
Hálózat / kártya független, 128 GB-os tárhelyel rendelkezik. Az akkumulátora 99%-os kapacitású. Sértettlen, karc mentesen. 2023. januári vásárlású. Tehát még jogállásos. Telefon készülék csere miatt válik eladóvá az iPhone 14 plus-om. Mivel iPhone 15 Pro Max-ot...
Főleg az érdekel, melyik telefon tartja jobban az értékét. Pár év múlva melyiket és várhatóan mennyivel nagyobb árért tudom majd eladni?
Ha ez így lesz az Apple, hogy akar majd 300 ezer forintos ár kategóriában olyan “belépő” szintű felső kategóriás telefont csinálni. Ami meg tudja verni a többi androidos gyártó telefonját ami majd 2023-ba jön. Na meg mivel akarja majd az emberek szemét elkápráztatni?...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!