Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Apple iPhone 16 pro vagy pro max?

Apple iPhone 16 pro vagy pro max?

Figyelt kérdés
A következő időszakban szeretnék váltani egy iphone 11 telefonról valamelyik legújabb modellre. Túlzottan nem vagyok jártas ilyen téren, de a két telefon között laikus szemmel csak méretbeli és az akkumulátor kapacitását illetően láttam különbséget. Mondjuk számomra pont mindkettő elég fontos tényező a pro max javára, de érdekelne van e még bármi különbség a két modell között?

ápr. 8. 10:18
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
A 16 pro és 16 pro max között csak a kijelző méret a különbség! A 16 Pro esetén 6,3 inch míg a 16 Pro Max 6,9 inch-es kijelző mérete van. Más különbség nincs!
ápr. 8. 11:28
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Összehasonlítás:

[link]

Részletes adatok:

[link]

Amit te is leírtál csak azok a különbségek.

Nekem 16PM van, kellett a nagy akksi és nem is bántam meg, tényleg jól bírja. Ha nem okoz gondot a méret és az ár akkor mindenképpen a Max-ot vedd!

ápr. 8. 11:52
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

én nekem 14 pro maxom van és még férfiként is elég nagy az a telefon... kényelmetlen tud lenni

a pro-t venném ha újra választanom kéne

ápr. 8. 12:02
 4/10 anonim ***** válasza:
62%
Menj be valami boltba ahol van kiállítva és fogdosd meg!
ápr. 8. 12:04
 5/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kommenteket! Alapvetően nem volt még olyan nagy telefonom soha, mint a pro max, viszont a pro modell a jelenlegi telefonom mérete körül alakul, a kijelző mérete is csak kicsit nagyobb. Jelenleg szívesen kipróbálnám a nagyobbat is, aztán lehet végül nem jönne be. De jó olvasni az olyan véleményeket mint a hármas, hogy bevált a pro max. Szerintem végül én is mellette teszem le a voksom.
ápr. 8. 12:27
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Én is azt javasolnám, hogy feltétlenül menj be egy üzletbe, és vedd kézbe mindkét modellt. Nem kerül semmibe, és segít dönteni. A magam részéről a #3-as válaszoló tapasztalatát tudom megerősíteni, nekem 15 pro max van, és én is megbántam, nem komfortos, egyszerűen túl nagy (vagy az én kezem kicsi, nem tudom), de az biztos hogy nekem a következő sima pro lesz, nem kell a max.
ápr. 8. 14:26
 7/10 anonim válasza:
Kicsi a kezetek,15 Pro Max tökéletesen elfér a kezemben.
ápr. 8. 16:08
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Ha kis telefont akarsz akkor a pro. Ha nagyot akkor a pro max, és cserébe az aksi is tovább bírja.

De én inkább már megvárnám a 17-et

ápr. 8. 20:24
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Jó de azért kicsit változott a helyzet.

Mert az iPhone is 4 méretben kapható.

Amit régen Pro Max-nak ismertünk az manapság a Plus. És a Pro Max még nagyobb lett. Szóval feltétlen próbáld ki.

Így sem a 4-es, sem a 7-es véleménye nem releváns.

A Note széria miatt lett még nagyobb a Pro Max és a Note széria azért jó pár mm-el nagyobb volt pl. egy 15 Pro Max-nál is...(mondhatni elveszett mellette méretben)

ápr. 9. 17:24
 10/10 anonim ***** válasza:
53%
Pontosítva Galaxy Ultra, de technikailag az a Note széria persze. Csak stratégialag lett összevonva.
ápr. 9. 17:26

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!