Ki szoktad kapcsolni, vagy újra szoktad indítani az iPhonodat?
Figyelt kérdés
Ki szoktad kapcsolni, vagy újra szoktad indítani az iPhonodat? És ha igen akkor mennyi időnként? Egyáltalán ki kell-e kapcsolni, vagy újra kell-e indítani az iPhonet? És ha igen, akkor mennyi időnként kell ki kapcsolni vagy újra indítani? Csak azért kérdem mert én csak IOS frissítéskor szoktam újra indítani az iPhonet. De különben nem kapcsolgatom ki, és nem indítgatom újra. Nekem igy is működik az iPhoneom, anélkül hogy ki kapcsolnám vaagy újra indítanám.ápr. 20. 19:02
1/6 anonim 

válasza:

Nem szoktam. Egyszer volt, hogy egy alkalmazás teljesen bemondta az unalmast és akkor kipróbáltam, hátha segít az újraindítás. Nem segített. 😆
2/6 anonim 

válasza:

Frissítések után force restart. Meg ha úgy érzem kicsit lassúl.
15 Pro.
3/6 anonim 

válasza:

Amikor frissít akkor magától újraindul, de azon kívül csak egyszer volt szükségem ilyenre mert valamiért a kamera nem akart képet adni. Aztán újraindítottam és utána működött.
4/6 anonim válasza:
Minden éjjel kikapcsolom. Így gyorsabb. iPhone 15 Pro Max
5/6 anonim 

válasza:

Frissítéskor újraindul, azon kívül nem szoktam.
6/6 A kérdező kommentje:
5-ösnek. Igen én is csak frissítéskekor indítom újra telefont. De akkor automatikusan újra indul. A minden napi hétköznapi életben nincs szükség rá hogy újra indítsam. Talán ezért nincs közvetlen ki kapcsoló gomb, vagy újra inditó gomb.
ápr. 23. 11:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!