Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Kerékpár futárkodáshoz milyen...

Kerékpár futárkodáshoz milyen telefont használtok, ami jó aksis?

Figyelt kérdés

ápr. 26. 09:51
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
46%
Egyik sem bírja ki az egész napot, vegyél powerbankot!
ápr. 26. 09:54
 2/13 A kérdező kommentje:
Nyilván nem bírja, de vannakerősebb telók, nekem 6 éves Doogem van, 1 óra alatt lemerül. Vennék másik telót, de fogalmam sincs milyen volna jó, nem érdekeltek annyira sosem a telefonok, így nincs rálátásom
ápr. 26. 10:44
 3/13 anonim ***** válasza:
Mennyit tudsz költeni telefonra?
ápr. 26. 11:25
 4/13 anonim válasza:
iPhone 15 Pro Max
ápr. 26. 11:50
 5/13 A kérdező kommentje:
3as, mennyit kéne rá költenem? Nem vagyok zsírgazdag
ápr. 26. 14:46
 6/13 anonim ***** válasza:
Kiszámolod mennyit keresel, és hogy mennyi fér bele ilyen munkaeszköznek
ápr. 26. 18:37
 7/13 A kérdező kommentje:
200.000-ig. Ipon apple nem kell, túl van árazva csak és nem kell nekem olyan telefon, ki sme használnám amit tud. Arról nem is beszélve, aki futárkodik az nem zsír gazdag, vagy baromira unatkozhat ha egy burzsuj neki áll op kerkpárral vagy bmw-vel, vagy valami márkás motorral meg telefonnal a kezében futárkodni. Nekem annyi kell az aksija viszonylag legyen erős, power bankom meg van
ápr. 26. 21:01
 8/13 A kérdező kommentje:
De már más kérdezőnél kaptam tippet, a galaxy A54 vagy 55 jónak tűnik, azt több helyen is megemlítették, de lehet ugyan az a személy, majd kérdezek ismerősöket is, csak azt hittem itt van esélyem értelmes válaszokra is, de nem...
ápr. 26. 21:03
 9/13 anonim ***** válasza:

Ha futárkodsz, akkor valami ütésálló lehet a jó megoldás. Gondolom mobiltartóba lenne rakva, abban pedig rázkódik is. Sokat ki lesz szedve a tartóból, sanszos, hogy aszfalton is landolni fog, illetve nagy akksi is kell. A Samu és egyebek pl. nem tudni, hogy bírnák a strapát.

Én tuti valami Ulefone félét vennék.

[link]

ápr. 27. 07:06
 10/13 anonim ***** válasza:
53%

Na csak kibújt a szög a zsákból! Nem értesz hozzá, de tudod hogy az apple túl van árazva :D ok :D

Egy 200k-s iPhone talán még jobb is lehet mint egy 200k-s új android.

De az általad említettek is jók.

Én mindenképpen vízálló, IP68-as telefont vennék hogy lehetőleg ne kelljen az első eső után másikat venni.

ápr. 27. 08:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!