A mai középkategóriás telfonokat kb mennyibe kerülnek ? És melyek most a legjobbak ?
Figyelt kérdés
máj. 5. 16:44
1/8 anonim 

válasza:

Galaxy A56.(kb. most 200 ezer Ft)
Csak viszonyításnak, 2018-ban az XZ1 Compact-t 121 ezer Ft-ért vettem, ami akkoriben felső kategóriásnak(1 éves csúcstelefonnak) számított.
Szóval mondhatni, manapság 2x annyi pénzt ott kell hagyni, vagy akkár még többet is.
Legjobb viszont nem az A56, hanem mondjuk egy Pixel 9A.
2/8 anonim 

válasza:

Ár érték arányban a Motorola telefonok most igazán jók. Több tesztben is elmondják.
4/8 anonim 

válasza:

A középkategória alja manapság kb. 100 ezer forintnál kezdődik, a vége pedig 200-250 ezer. Nyilván az árban drágábbak általánosságban jobbak.
5/8 Barnabas333 

válasza:

Én most xiamoi T14et vettem. Kérdeztem az eladót motorollákról is, de azt mondta ez jobb.
7/8 anonim 

válasza:

Nagyobb szervízháttér, de amúgy meg modellfüggő.
Moto szoftveresen jobb, manapság kamerában jobbak a Xiaomi-k.
De én a középkategóriában egy A56-t vennék, bőven elég a legtöbb dologra.(ha ennél több kell úgy is 16 Pro/S25 Ultra játszana)
8/8 Barnabas333 

válasza:

A xiamoi kamerája tényleg nagyon jó, meg a megjelenítés is csodás. Egy dologra vagyok mérges, a böngészés és Facebook használat az nagy rossz rajta. Pedig a tarhelyből használt memóriát felvittem 8ra. Nem tudom, hogyan gyorsíthatnám még. A 3 éves huaweiem amit a gyerek tele pakolt alkalmazással, sokkal jobb volt. Gondolom a jobb képminőség és újabb Android lassítja be ennyire. Vagy nem tudom miért ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!