IOS 18.5 után miért IOS 26 jött?
Figyelt kérdés
Nem látom azt a nagy különbséget, hogy IOS 18.5 után IOS 26-nak kelljen jönnie. Csak annyit tapasztalok hogy in stabil lett a bluetooth kapcsolat. Ti is tapasztaljátok hogy instabil lett a bluetooth kapcsolat? Ki probálta már valaki más is az IOS 26-ot?jún. 13. 17:10
1/16 anonim 

válasza:

Még nincsen publikus béta szóval nem tudom hogy tetted volna fel a telefonodra. Amúgy mivel a hivatalos verzióig még kb 3 hónapot kell várni, szerintem elfogadható, ha van benne 1-2 hiba.
2/16 anonim 

válasza:

Felrakod a bétát és csodálkozol hogy van benne bug. Cöh
3/16 A kérdező kommentje:
1-esnek. Van nyilvános béta. Én is így raktam fel.
jún. 13. 17:56
4/16 anonim 

válasza:

Mert módosítottak az oprendszereik elnevezési rendszerén. Innentől minden verzió a következő év nevét fogja kapni. A 2025-ös iOS a 26-os verzió számú lesz, de ugyanez igaz a tabletes, órás és számítógépes rendszereikre is. Mindegyik most 26-os verzióra áll. Hogy ennek mi értelme? A világon semmi. A minden évben új főverzió kiadása is csak egy nevezéktani konvenció volt, valójában - ha a hagyományos verzió számozást használnánk - nem lett volna ésszerű az évenkénti új OS főverzió, annyi újítás közel sem volt bennük. Gondolj bele, például Windowsból sem jön évente új verzió.
5/16 anonim 

válasza:

www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__mobilt..
ennél a kérdésednél elmondtuk hogy
AZ IOS 26 MÉG CSAK KÍSÉRLETI SZAKASZBAN VAN
nem működik megfelelően.
Majd szeptemberben fogják kiadni a végleges verziót. Addig maradj a 18-nál!
6/16 anonim 

válasza:

"Windowsból sem jön évente új verzió"
Abból kb hetente jön akkora frissítést mint két évnyi macOS frissítés :D
7/16 anonim 

válasza:

"Abból kb hetente jön akkora frissítést mint két évnyi macOS frissítés :D"
Mondjuk egyrészt ez nem igaz, másrészt nem a frissítésekről beszéltem, hanem a nevezéktanról, harmadrészt pedig mi a franc köze van a kérdéshez vagy ahhoz amit írtam?
8/16 XXXBalazs 

válasza:

Windowsból félévente jön új verzió.
9/16 anonim 

válasza:

"Windowsból félévente jön új verzió."
Hát mondjuk Windows főverzió legutóbb évekkel ezelőtt jött, a 11. Előtte meg a 10 volt, az is elég sok éve.
10/16 anonim 

válasza:

Mert a nevezéktan átment a Fifa játékok szintjére :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!