Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » USB type c-t fülhallgató...

USB type c-t fülhallgató jack-é átalakítani lehet olyan telefonoknál is, aminél van jack csatlakozó is?

Figyelt kérdés

Van benne jack csatlakozó, csak tönkre ment, nem tudom mennyi lenne a javíttatása, de gondolom vagy 10 ezer.. viszon láttam hogy van ilyen átalakító, szóval jött az ötlet, hogy így olcsóbban megúsznám.. csak hogy mint olvastam más kérdéseknél, valaki csinált már ilyet és nem működött.

www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__mobilt..

Szóval akkor most pontosan milyet kéne vennem, van olyan egyáltalán amivel így működne?

júl. 6. 00:13
 1/8 anonim ***** válasza:

Tönkrement a jack, de van usb-c? Ha van miért nem használsz usb-c fülhallgatót?

[link]

Vagy egy külső hangkártya esetleg?

[link]

Ennél olcsóbban nem úszod meg, manapság a 10000 ft már semmi...

júl. 6. 09:28
 2/8 anonim válasza:

Mert van vagy három fülhallgatóm jack-es, nem akarok újat venni..

júl. 6. 09:58
 3/8 anonim ***** válasza:
#1 Lehet neked semmi 10 ezer, de az átlag embernek még mindig sok pénz.
júl. 6. 10:38
 4/8 anonim ***** válasza:

Ha nem akar senki pénzt költeni, akkor mi a rákot akar, hogy oldódjon meg a probléma?

.. és 10000 akkor nagy pénz és annak nagy pénz aki hajléktalan vagy általános iskolás. 3-4 doboz cigi ára, ember...

júl. 6. 11:02
 5/8 anonim ***** válasza:
Arról nem is beszélve, hogy eltévesztetted melyik accountról válaszolj a kérdésre...
júl. 6. 11:04
 6/8 A kérdező kommentje:

2 fiókom van, mert volt már hogy egy órán belül akartam kiírni 2 kérdést is, és idegesített hogy nem lehetett..

A felfogásodról viszont csak annyit, hogy pont az ilyen emberek nem szoktak elérni semmit az életbe, akik ennyire nem értékelik a pénzt, amiért keményen megdolgoztak, hanem csak szórják.. Nekem bizony rohadtul nem mindegy, hogy ha mondjuk 5 ezerért meg lehet oldani a problémát, akkor nem 10 ezerből fogom, pláne hogy ott van 3 elég jó minőségű fülesem is. Nem fogok még egyet venni.

júl. 6. 11:17
 7/8 A kérdező kommentje:
Lehet hogy valakinek még hasznos lesz, ezért leírom, végül 4600ft-ból megoldódott, ugyanis létezik ilyen adpater, amiben benne van ez az átalakító is (DAC). Tökéletesen működik!
júl. 6. 15:36
 8/8 A kérdező kommentje:

[link]

Ugyanilyet vettem

júl. 6. 15:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!