Hogyan semmisítsem meg hogy egy idegen ne tudja
bekapcsolni?
Figyelt kérdés
Van egy tabletem ami elromlott. Ha csak kidobom a kukába és valaki megtalálja mielőtt bezúzzák, akkor lehet megjavítja és kinyer belőle adatokat amiket nem tudtam törölni. Be tud lépni a facebookba, emaileket meg tudja nézni, stb.
júl. 6. 03:54
1/10 anonim válasza:
Nehéz elhinni, hogy nincs egy kalapács a háztartásban...
júl. 6. 04:20
2/10 anonim válasza:
Vedd ki belőle az alaplapot. Azon vannak az adatok.
A többit dobd ki.
júl. 6. 06:30
3/10 anonim válasza:
1:Ahogyan a kettes írta: fizikailag semmisítsd meg.
2:Lehet hogy én vagyok ostoba, de az biztos hogy az én emailemet, és bármilyen fiókomat senki nem tudja megnézni és senki nem tud belépni, erre találták fel a jelszót.
júl. 6. 07:58
4/10 anonim válasza:
Ha már más a jelszó, semmire sem megy vele. Az adatok agy kis chipen vannak valahol... A kijelző szétverésének sincs semmi értelme, ráadásul esetleg valaki pont olyat keres, mert az övé betört. De pl. ha a tied is, akkor se kukába dobd, évtizedek óta vannak hulladékudvarok ilyeneknek, ott kell leadni.
júl. 6. 09:19
5/10 anonim válasza:
Szedd ki az alaplapot és azt törd össze, de minden négyzetcentijét. A kijelzőre meg ahogy korábban említették lehet hogy valakinek szüksége lenne, azt tedd fel marketplace-re. Vékony kis valami, akárhova eltudod tenni és lehet egyszer megveszi valaki.
júl. 6. 09:39
6/10 anonim válasza:
#3 El kell hogy keserítselek, az interneten mindennek, azaz MINDENNEK nyomva van, pontosan tudják hogy ki mikor, milyen levelezést, beszélgetést folytat, mit nézeget stb. A jelszó az "átlag" hackerektől véd csak meg, meg ad egy fajta biztonságérzetet.
A kérdező meg egyszerűen csinálhat egy gyári visszaállítást, vagy igen, szét is verheti a tabletet ha adtól nyugodtabban alszik.
júl. 6. 09:43
7/10 T. Feri válasza:
Megnézed az adatlapját, akkor az alapján megtalálhatod a memória chip-et. Az kell kiszedni.
júl. 6. 17:34
8/10 anonim válasza:
6.
Konteós háttérhatalmi butaságokra vonatkozott volna a kérdés?
Az alaplapot kell csak legyilkolni, de erről már volt szó.
Konteós orvosi esetekre nem mindenki kíváncsi.
júl. 6. 19:13
9/10 Ypszilon1980 válasza:
A tabletet szét ne verd szétszedés nélkül, mert az akksi kigyulladhat. Akksi kiszed és utána elégeted, azt tuti senki nem használja semmire. Vagy az összes chipet szétvered valamivel egyenként,nem nagy ügy.
júl. 7. 07:20
10/10 anonim válasza:
Nincs olyan kód, ami minden adatot töröl, visszafordíthatatlanul?
Ezt arra találták ki, hogy gond nélkül el lehessen adni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!