IPhone, App Store: kinek melyik KeePass alternatíva vált be?
Figyelt kérdés
Van jópár "KeePass" nevet tartalmazó KeePass-alternatíva az App Store áruházban, kinek melyik vált be?aug. 9. 16:58
1/8 anonim 

válasza:

válasza:Szia!
Óvatosan ezekkel az "alternatívákkal", mindenképp nézz utána, mielőtt érzékeny jelszavakat írsz bele.
A Last Passnak is van elvileg apple alkalmazása.
2/8 A kérdező kommentje:
Hát, adatvédelmet szoktam megnézni hogy "mit ír a fejlesztő", meg "ha sok pozitív felhasználói értékelés van, akkor az biztos jó", ilyen alkalmazásokkal tényleg nagyon kell vigyázni és gondoltam megkérdezem, hátha van tapasztalat.
aug. 9. 17:44
3/8 anonim 

válasza:

válasza:1password
De az sem kell, a jelszavak app bőven elég.
4/8 anonim 

válasza:

válasza:Az alap “jelszavak” app tökéletes erre.
5/8 A kérdező kommentje:
TOTP-t is tud?
aug. 9. 19:49
6/8 A kérdező kommentje:
KeePass-alternatíva használatára azért gondoltam, mert az összes jelszó már beírásra került ".kdbx" fájlba és nem kellene újra beírogatni mindent.
aug. 9. 20:17
7/8 anonim 

válasza:

válasza:A legtöbb jelszókezelőbe tudsz importálni akármilyen fájlból. Én most 1password-öt használok, de ha nem akarsz fizetni akkor jó az alap passwords app is, kb 1 éve az ios 18-cal ez lett a keychain utódja és sokkal jobb lett.
8/8 A kérdező kommentje:
A Jelszavak alkalmazásba is tudok importálni kdbx fájlból és még a TOTP kódok generálását is támogatja?
aug. 13. 08:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!