Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hányas számú iPhone felel meg...

Hányas számú iPhone felel meg a mai (lent leírt) követelményeknek ?

Figyelt kérdés
Egy iPhone 6-tal próbáltam bejelentkezni a Kormányablakba, de kiírta, hogy a mobiltelefonom túl régi, frissítsem újabra. Vásárolnék egy régebbi, leszállított árú készüléket. Kb. melyik verziójú iPhone az, amelyik már megfelel a fent vázolt követelménynek ?

okt. 27. 20:58
 1/7 anonim ***** válasza:
36%
Olyat vegyél ami a legújabb IOS-t támogatja és pár évig még támogatni fogja, az Apple bármelyik pillanatban eldöntheti hogy az 1-gyel régebbi IOS verzióval már nem fognak müködni egyes alkalmazások, így szivatja a felhasználókat hogy új telefont vegyenek.
okt. 27. 21:18
 2/7 anonim ***** válasza:
19%
iPhone 11, XS, XR, SE2 a minimum
okt. 27. 21:59
 3/7 anonim válasza:
19%
Nekem Iphone 8-am van. Az chat gpt és egyéb alkalmazásokra már nem érkezik frissítés. Elvileg még 2 évig tudom használni rajta otp és egyéb fontos alkalmazásokat. Ami a legújabb 17-es rendszert frissíti az a 9-es és 10-es kiadás. XR, XS és a többi társa. Én iphone 13 minim vagy 12-ön gondolom. A 12-re még 4 évig fog érkezni legújabb frissítés. Rejoyon 99 ezer forint. Szerintem 99 ezer nem egy nagy összeg érte. De te tudod, hogy akarod-e folyamatosan cseréni 1-2 évente vagy elvagy vele 4 évig.
okt. 28. 01:08
 4/7 anonim válasza:
19%

3-as vagyok.

Szívesen várok ajánlatokat rá. Tavaly vettem rejoyról, patika hátul, egy darab karc nincs hátul rajta. Tok nélkül nem volt elejtve.(mobilfox). 97%-os aksi. Képernyőn vannak használatból eredő karcok. Minden app jól működik, chat gpt nem kap frissítést és geminit nem lehet használni rajta. Copilot működik.

A többi app se biztos kap frissítést, de eddig nem volt gond egyikkel se. Csak a chat gpt és a gemini problémás.

Első Iphonom volt igazából. Engem is elkapott ez az Iphone mánia. :P

Gyönyörű képeket csinál. Bánom, hogy előtte androidos voltam.

okt. 28. 01:19
 5/7 anonim ***** válasza:
73%

6-os!

Faszt, 9-es.

okt. 28. 01:22
 6/7 anonim válasza:
51%
🤣🤣🤣🤣
okt. 28. 02:02
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen !
okt. 28. 14:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!