Androidos telefonon, hogyan lehetek belépve egy alkalmazásba, ha a jelszókezelőben tárolt jelszó már megváltozott?
Figyelt kérdés
Új számítógépemen szerettem volna használni a facebookot,amit eddig a telefonomon használtam csak. Persze már nem emlékeztem rá,hogy milyen jelszót adtam meg, viszont kaptam egy tippet, hogy a telefon jelszókezelőjében meg lehet nézni.
Csakhogy ami ott van, arra a facebook azt írta, hogy régi, és több mint 1 éve megváltoztattam, ami rémlik is, csak akkor miért nem az új jelszó van eltárolva, ha az applikációt és a messengert minden gond nélkül tudom használni a telefonon?
nov. 3. 01:17
1/2 anonim 

válasza:

válasza:Nem frissítetted a mentést, és amikor megváltoztattad akkor nem lépett ki.
2/2 anonim 

válasza:

válasza:Jelszókezelőbe nem mentetted a megváltoztatott jelszót.
Amig ki nem lépsz, addig használni tudod, jelszóváltoztatáskor valószínűleg amikor felajánlotta azt jelölted be, hogy ne jelentkeztessen ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!