Közép felső kategóriás telefonok közül melyiket érdemes megvenni?
Figyelt kérdés
Tudtok írni párat?nov. 3. 20:08
1/11 anonim 

válasza:

válasza:Ha kevés pénzed van, vagy sóher vagy Samsung A séria, ha munkára kell Samsung S+ séria.
2/11 A kérdező kommentje:
Milyen más gyártók telefonjait érdemes megnézni mèg?
nov. 3. 20:15
3/11 anonim 

válasza:

válasza:Apple. A többi gagyi. Az Apple-ből is a legújabb séria és csak akkor ha melóra kell, mert egyébként nincs ár-érték arányban a Samsunghoz képest. Jelentősen túlárazott.. és ugyan annyit tud mint egy Samsung S+
5/11 anonim 

válasza:

válasza:Pixel,Motorola,
de ez tényleg a sajåt preferenciád .
6/11 anonim 

válasza:

válasza:Árukeresőn érdemes szétnézni.
Nekem személy szerint egyébként Samsung Galaxy A33-om van már 3 éve, és nekem bevált.
7/11 anonim 

válasza:

válasza:Én Honort választottam, a 200asmodell nekem bőven elég
8/11 anonim 

válasza:

válasza:Ha tiszta Android kell, akkor Motorola. Ha hosszú támogatást akarsz és nem zavar a gagyi kinézetű UI, akkor Samsung.
Ha hosszú támogatás, erős hardver és jó kamera kell és cserébe bevállalod a kevesebb beállítási lehetőséget és a gyenge alkut, akkor iPhone, de abból mindig az egyel régebbi generáció és a sima, mert a legújabb verzió mindig túlárazott, a pro meg nem tud annyival többet, mint amennyivel drágább.
9/11 anonim 

válasza:

válasza:Na, ez a kérdés is a lepontozásról szól...
10/11 A kérdező kommentje:
Mindegyik telefon nagyon különböző nagyon nehéz eldönteni.
nov. 4. 18:44
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!