Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mindenki eredeti töltővel...

Gsmtomi kérdése:

Mindenki eredeti töltővel használja az iphone-ját ??? Vagy más töltővel is bátran használható ???

Figyelt kérdés

jan. 5. 09:10
 1/2 Morzsi007 ***** válasza:
73%
Mással is használható, csak normális, jó minőségű legyen a kábel meg az adapter is (fali töltő). Én otthon gyárit használok ritkán, munkahelyemen töltöm inkább Magsafe (utángyártott) és PC-t (USB-C) használva.
jan. 5. 11:49
 2/2 anonim ***** válasza:
56%
Én egy ezer éves Samsung töltőfejbe dugom be az ikeás usb kábelt és azzal töltöm. De a céges 16e-t van, hogy a céges laptop töltőjével mert mind a kettő usb-c. Vagy vezeték nélküli töltővel.
jan. 5. 19:27

Kapcsolódó kérdések:

Apple 7 Plus hogyan használható nem eredeti kiegészítővel?

Van valami egyszerű módja, hogy nem eredeti Apple kiegészítőt csatlakoztassak, és működjön vele? Jailbreak régen próbáltam, de nem tudtam feltelepíteni. Van valami egyszerűbb megoldás?

Egy eredeti Nokia 3310-es telefon valóban NEM használható ma már, egy mai SIM kártyával? (hiába jó a telefon és az aku)

Ugyanis szerettem volna - hogy milyen célból, az egy másik történet - működésbe hozni egy Nokia 3310-es telefont. Bontatlan akut is kaptam hozzá, tehát gondoltam, hogy minden klappol... Mivel 30-as vagyok, és ez a telefon csak 20-as szolgáltatóval működik (működött...

Samsung galaxy tab 3. Új töltőt kellett venni, eredeti, hozzá való, mégis, töltés közben használhatatlan az érintőképernyő, össze-vissza ír, van,...

A képernyő is néha elsötétül egy pillanatra, aztán visszajön. Erre azt mondták, software frissitéstől elmúlik. Hát nem múlt....

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!