A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
6 szavazat
1/4 anonim 

válasza:

válasza:Honnan kéne tudnunk? Tán jósnak nézel minket?
2/4 anonim 

válasza:

válasza:Ha olyan lesz mint az utóbbi 3 FE, akkor remélem nem. Szerintem az egész telefont csak azért csinálják hogy a rájuk maradt chippeket és alkatrészeket eltudják passzolni.
3/4 anonim 

válasza:

válasza:Az utóbbi pár év példáiból kiindulva, nagy rá az esély , hogy ez a széria is kapni fog F(an)E(dition) modellt
Kapcsolódó kérdések:
Van olyan alkalmazás, ami automatikusan rögzíti a telefonhívásos beszélgetéseket?
Samsung galaxy a15 telóm van, sajnos a beállításoknál nincs ilyen lehetőség.
Akinek Samsung Galaxy A26 telefonja van, mi a véleménye róla?
Szerintetek megéri megvenni?
IPhone 15 Pro Max Vs S25 Ultra?
2 hónapja 14 Pro-t lecsereltem egy 17 Pro Max-ra az akku miatt, az akkora csalódás volt hogy el is adtam 2 nap után. Röviden annyi hogy 600 ezer forintért annyira minimális eltérés volt a 14 Pro és a 17 pro max között hogy viccnek tartottam. Fogtam egymás mellett a két...
Régi Samsung telefonra hogy lehet játékot telepíteni?
Samsung C3050-ről van szó. A gond az, hogy a naptára csak 2024-ig tart, így értelemszerűen a rossz időbélyeg miatt semmilyen weboldalt nem tölt be, viszont ha gépről vagy másik telefonról bluetooth-on küldök rá játékot, azt ismeretlen fájlként kezeli. Csak azt hajlandó...
Samsung Galaxy S20 FE mobilt nem tudom bekapcsolni, akkor elromlot?
3 és fél éve vettem
Samsung s25 ultrahoz melyik okosorák jók mèg a Samsungokon kívül?
Amivel kompatibilis?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!