Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért írja ki ezt az utóbbi...

Miért írja ki ezt az utóbbi napokban nekem a Facebook?

Figyelt kérdés

Egyik ismerősömmel chatelek késő esténként asztali gépről, és éjfél környékén ki szokta írni egyszercsak a következőt: "Ismeretlen készüléket észleltünk a fiókodnál. Azt javasoljuk, hogy hasonlítsd össze a kulcsaidat a kapcsolataiddal a chat biztonságossá tételéhez."

A telefonom ott van a közvetlen közelben ilyenkor, amin természetesen nem vagyok kijelentkezve a Facebook alkalmazásból. Azt érzékelheti, és azért írja ki asztali gépen Facebook chatben?

Gondolom nem törték fel a facebookomat, és nem más nézelődik benne éjféltájt, már csak azért sem, mert kevés emberrel tartom a kapcsolatot.

febr. 5. 00:39
 1/3 anonim ***** válasza:
Valószínűleg új publikus IP-t kapsz a szolgáltatól, a legtöbb éjfél körül bont minden kapcsolatot és a router automatikusan újra csatlakozik a szolgáltatóhoz.
febr. 5. 14:23
 2/3 A kérdező kommentje:
Ilyenről még nem hallottam. Köszi! De akkor ezzel semmi probléma nincs, ugye?
febr. 6. 00:56
 3/3 anonim válasza:

Január 24. óta 10. alkalommal jelent meg a külföldön dolgozó lányommal való üzeneteknél máig. A hazai ismerősöknél, más üzenetváltásaimnál nem jelent meg. 5-én megkértem, hogy a vőm, akivel nem váltottam szót, is írjon valamit nekem. Kisvártatva nála is megjelent ez a szöveg. A 24-ei dátum előtt nem jelent meg a velük való beszélgetésnél.

Hogy a "kulcsaimat" "a kapcsolataimmal" hogyan kéne összehasonlítani, és ki lenne ezt képes megoldani a gépemen, megbízható módon, fogalmam sincs.

febr. 6. 19:55

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!