Miért írja ki ezt az utóbbi napokban nekem a Facebook?
Egyik ismerősömmel chatelek késő esténként asztali gépről, és éjfél környékén ki szokta írni egyszercsak a következőt: "Ismeretlen készüléket észleltünk a fiókodnál. Azt javasoljuk, hogy hasonlítsd össze a kulcsaidat a kapcsolataiddal a chat biztonságossá tételéhez."
A telefonom ott van a közvetlen közelben ilyenkor, amin természetesen nem vagyok kijelentkezve a Facebook alkalmazásból. Azt érzékelheti, és azért írja ki asztali gépen Facebook chatben?
Gondolom nem törték fel a facebookomat, és nem más nézelődik benne éjféltájt, már csak azért sem, mert kevés emberrel tartom a kapcsolatot.

válasza:Január 24. óta 10. alkalommal jelent meg a külföldön dolgozó lányommal való üzeneteknél máig. A hazai ismerősöknél, más üzenetváltásaimnál nem jelent meg. 5-én megkértem, hogy a vőm, akivel nem váltottam szót, is írjon valamit nekem. Kisvártatva nála is megjelent ez a szöveg. A 24-ei dátum előtt nem jelent meg a velük való beszélgetésnél.
Hogy a "kulcsaimat" "a kapcsolataimmal" hogyan kéne összehasonlítani, és ki lenne ezt képes megoldani a gépemen, megbízható módon, fogalmam sincs.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!