Honor x9d fagyás,valami ötlet?
Vettem 2 hónapja Honor x9d, Ali, mióta frissített MagicOS 9.0.0.145 verzióra, folyton belassul, és újraindul bizonyos időközönként, de nem az a teljes újraindulás, csak a MagicOs, vagy, hogy mondjam, de miután újraindul, elvesznek bizonyos beállítások is. Mit javasolnátok, mi lehet a gond, hardweres probléma lehet?
Állítólag márciusba kap frissítést megvárjam, vagy kuka?

válasza:

válasza:Én Magic8 litot vettem, ugyanaz a telefon csak EU-s változata.
Azzal nincs ilyen probléma, nekem eddig tökéletesen müködik, gyors és nem fagy be.

válasza:2es
Honor x9d-böl van 12 GB-os is, aksiba 800 mAh-val több fér bele, ezért 4 grammal nehezebb. A többi ugyan az.
2-es, neked is a MagisOs 9.0.0.145(c636e1r2p2) rendszered van, vagy frissebb?
Nekem sem volt semmi gondom, 1 hónapig, kb 3 hete csinálja, miután frissült. És nagyon idegesítő.

válasza:Igen, de a globál verzió ≠ EU-s verzió-val.
Nem pontosan ugyanaz a Szoftver verzió, a fríssités viszont egyszerre érkezhetett. Az enyémre tegnap jött egy 1 gb-os frissítés 9.0.0.163(C431E5R103P1) amit még nem telepítettem
A jelenlegi verzió az MagicOs 9.0.0.139(C431E3R2P1)
Csak pár napja vettem a telefont de eddig nagyon elégedett vagyok vele. Nem tapasztaltam semmilyen hibát vagy akadozást. Az akksi kb 35%-ot merült több nap alatt mióta nálam van a teló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!